Péntek este van. Hogy hogy a gép előtt ülsz?
Figyelt kérdés
Miért nem mentél valamerre, vagy miért nem találkozol valakivel?2012. márc. 2. 19:32
21/43 anonim válasza:
Olyan derékfájásom van, hogy dolgozni nem tudok menni, nemhogy bulizni :) Pedig mennék szívesen, mert két hete itthon ülök egyedül, és nagyon unom már az egyedüllétet. Viszont párom és a haverjai jönnek nemsokára, az előbb hívtak fel, hogy milyen rövidet hozzanak :D Nem tudom, hogy merjek-e inni, azt mondják izomlazítóra lehet, mondjuk kaptam ma reggel két injekciót is, szóval nem tudom. Szerintetek? :D Jaaa, és párom egyik haverja nagyon jól tud masszírozni, úgyhogy még egy kis masszázsban is lesz részem, ha minden igaz :D
22/43 anonim válasza:
5 hónapos a lányom, épp jön a foga :-( Most éppen elaludt a lelkem...
23/43 A kérdező kommentje:
18/22: Milyen koncertre mentek?
21/22: Izomlazító-injekcióra inni? Háááát, te tudod :) . Én mondjuk lehet nem zavartatnám magam, ha épp olyan kedvem lenne.. :D
22/22: Akkor pihenj te is kicsit, mielőtt megint babázni kezdenél :)
2012. márc. 2. 20:05
24/43 anonim válasza:
Az injekció fájdalomcsillapító volt, abból kaptam kettőt, plusz vettem be izomlazítót. De ez még délelőtt volt. Nem tudom...innék is, meg nem is, persze csak minimális mennyiséget. Félek, hogy vmi bajom lesz a gyógyszerek miatt :D
26/43 A kérdező kommentje:
Hmm..A fájdalomcsillapító egészen más tészta. Miért nem halasztjátok el a "rövidezést" holnapra? :)
2012. márc. 2. 20:10
27/43 anonim válasza:
Mentem volna ma vízipipa buliba, de lebetegedtem hétfőn egyrészt, és még mindig köhögök, másrészt néha rám jön hogy nem kérek az emberekből, és most rám jött. Jobb itthon játszani, tévézni, filmezni. :)
28/43 anonim válasza:
Mert páromék mindig pénteken tartják a "sörözős,beszélgetős, politizálós" estét, ami nekik szinte szent és sérthetetlen :D
29/43 anonim válasza:
Nem járok el bulizni, ha mégis, akkor is csak 2 havonta 1x kb. :D Bár mostanában már mehetnékem lenne valamerre, de pénzhiány van, ráadásul ezt a hétvégét teljesen tanulásra kell szánnom, mert jönnek a nehezebbnél nehezebb zh-k és nem akarok utolsó pillanatban kapkodni. :(
30/43 anonim válasza:
Nemrég értem haza a munkából.Fáradt vagyok,éhes,amíg eszem feljövök gyk-ra,aztán mosogatás,pakolás,fürdés és alvás.Ennyi a tervem még mára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!