Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akart már titeket nem idén...

Akart már titeket nem idén nyáron barnult származású asszony jóslás ürügyével kirabolni?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg láttatok hasonló esetet?
2012. márc. 1. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Meglopni igen, a rablás az azt jelenti, hogy erőszakot alkalmaz az értékeid megszerzése érdekében.
2012. márc. 1. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nos, engem nehéz lenne. Nem vagyok gyanútlan. DE:

előfordult velem, hogy az Örs vezér téren megláttam egy idős, egyszerű asszonyt. 4-5 cigányember vette körül: egy nő, a többi férfi. Ösztönösen közelebb mentem. A néni ujján lévő köves gyűrűt akarták "megvenni", erőszakosan, ahogy szokták. Eközben arról kérdezgették, van-e még ilyen otthon, mert akkor elkísérik, "megvesznek" tőle mindent. Szegény, jóhiszemű idős asszony egyre szabadkozott, kétségbeesve próbált volna szabadulni a gyűrűből. Életemben még sosem láttam őt. Tettetett vidámsággal ráköszöntem: "Nocsak, Marika néni, régen láttam! Jön-e velem haza? Rögtön indul a HÉV!" - és kirángattam a cigánygyűrűből. Rettenetesen acsarkodtak, mindennek elmondtak, de arrébb "navigáltam" az idős hölgyet. Ott aztán felvilágosítottam, hogy mit tegyen ilyenkor - és kiket ne engedjen soha a lakásába. Elbúcsúztam tőle, majd észrevettem három ott álló rendőrt. Azonnal elmondtam a tapasztaltakat, személyleírást adtam. Megköszönték és elindultak a "stábot" becserkészni. Hozzáteszem, hogy nő vagyok - és tudva kockáztattam. Megteszem bármikor.

2012. márc. 1. 16:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
idén még nem is volt nyár
2012. márc. 1. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!