Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyenek az "osztrák" emberek?

Milyenek az "osztrák" emberek?

Figyelt kérdés
pl. mi magyarok viccesek vagyunk,szépek,igénytelenek,sírva is tudunk nevetni stb...
2012. febr. 28. 20:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
92%

Én sok éve dolgozok együtt osztrákokkal (és más külföldiekkel is), ezek az én tapasztalataim: Tényleg kicsit rugalmatlanok és valóban csak annyit csinálnak, amennyit feltétlenül szükséges. Nem barátságtalanok, de egy bizonyos pont után nagyon tartják a távolságot, nem alakítanak ki mélyebb barátságokat. Szeretnek beszélgetni, de inkább hétköznapi, felületes témákról és meglepő módon jó humoruk van. Lenézést nem tapasztaltam a részükről.

Sajnos viszont a külföldiek tényleg igénytelennek tartanak minket, különösen a fiatal nőket. Elismerik, hogy nagyon szépek, de hozzá szokták tenni azt is, hogy nem túl kifinomultak, szajhásan öltöznek, többet mutatnak, mint amit szabadna.

Dolgozni viszont szeretnek velünk, mert azt mondják, hogy könnyen feltaláljuk magunkat, meg tudjuk oldani a problémánkat és szorgalmasak vagyunk.

Persze ez csak az, amit én látok, más munkahelyen biztosan másképpen van. Én szeretek velük lenni/dolgozni, csak meg kell tanulni elfogadni a stílusukat.

2012. febr. 29. 10:32
 12/12 anonim válasza:
16%
Ausztriában dolgozok és azt tapasztaltam, hogy azért lenéznek minket. Beképzeltek, távolságtartóak. El vannak szállva maguktól, mert sok pénzük van. Jobbnak tartják magukat a németeknél is. Lusta dögök. Nem szeretnek dolgozni. Rondák pofára is. Igen, vannak ott is szép nők, de ők nem 100%-ig osztrákok, hanem bevándorló(magyar, szláv, török, néger és arab) és osztrák keverékek (Mischungok).
2015. márc. 15. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!