Milyenek az "osztrák" emberek?
Én sok éve dolgozok együtt osztrákokkal (és más külföldiekkel is), ezek az én tapasztalataim: Tényleg kicsit rugalmatlanok és valóban csak annyit csinálnak, amennyit feltétlenül szükséges. Nem barátságtalanok, de egy bizonyos pont után nagyon tartják a távolságot, nem alakítanak ki mélyebb barátságokat. Szeretnek beszélgetni, de inkább hétköznapi, felületes témákról és meglepő módon jó humoruk van. Lenézést nem tapasztaltam a részükről.
Sajnos viszont a külföldiek tényleg igénytelennek tartanak minket, különösen a fiatal nőket. Elismerik, hogy nagyon szépek, de hozzá szokták tenni azt is, hogy nem túl kifinomultak, szajhásan öltöznek, többet mutatnak, mint amit szabadna.
Dolgozni viszont szeretnek velünk, mert azt mondják, hogy könnyen feltaláljuk magunkat, meg tudjuk oldani a problémánkat és szorgalmasak vagyunk.
Persze ez csak az, amit én látok, más munkahelyen biztosan másképpen van. Én szeretek velük lenni/dolgozni, csak meg kell tanulni elfogadni a stílusukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!