Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Én lennék ezért kicsinyes?...

Én lennék ezért kicsinyes? Érdekelne a véleményetek.

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy a barátom és én külön élünk, én a szüleimnél ő pedig a legjobb barátjával. Vettem egy tejszínhabot valamelyik nap, majd rászóltam a barátjára és persze a kedvesemre is, hogy ha lehet ne egyék meg, mert terveim vannak vele. :). Rá 3 napra megyek át és nem volt a hűtőbe. 100szor a szájukba rágtam, hogy NE EGYÉK MEG, vitatkoztam a barátommal és nem a pottom 500ft-ért, hanem elvi okokból. Erre rávágta, hogy kicsinyes vagyok. Én nem így érzem.

2012. febr. 28. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Ez személyfüggő!

Ha a barátnőm megkér hogy ne egyek meg valamit amit a hűtőmben hagy én nem enném meg mert számomra fontos a kérése! De ez nem azt jelenti hogy a munkahelyemen bent merek hagyni bármit is :)

Hozzátenném, lehet hogy csak pár haver ment át hozzájuk és azok ették meg. Ha ő volt az tahóság! Ha a haverja vagy más az nem szép de hát nem figyelhet mindenkit állandóan a barátod!

Ja és a munkahelyeimen eddig mindig volt közös hűtő és ott is voltak szarkák és az emberek 99.9%-a igenis baromi mérges volt ha megették a kajáját! Viszont ha ott hagy valamit napokig azt vagy kidobják vagy megeszik!

Ha a barátod ette meg akkor bizony nagyon is számonkérheted és veszekedhetsz! Ha nem ő volt akkor ez van és sajnos túl kell lépni rajta...

2012. febr. 28. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jogos a felháborodásod.
2012. febr. 29. 01:15
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen igazad van, konkrétan beleszartak, mit mondtál. A fején vertem volna szét a flakont, amiért ilyen hülye. Mindegy, mennyibe került, ez sima parasztság.
2012. febr. 29. 12:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is jogos a felháborodásod.
2012. márc. 1. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!