Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha egy barátom...

Mit csináljak, ha egy barátom sincs a sulimban?

Figyelt kérdés
Illetve van barátom, de velük nem tudok beszélni, mert nem ugyanaz a nyelvünk. Az eddigi barátaim közölték velem, hogy nem bírnak szóval többet nem lesznek velem, ők eddig osztály társaim. Az osztályomban nem tudok senkivel sem összebarátkozni, de egyedül viszont utálok lenni... Már kérdeztem a szüleimet, de ők azt mondták ne mutassam, hogy emiatt szomorú vagyok, mindig mosolyogjak, mert az optimista hozzá állás 'vonza' az embereket. Nem tudom ,valószínű igaz, de nem akarok vigyori lenni heteken keresztül ,egy pillanatig sem akarok egyedül maradni... Ötletek?
2012. febr. 26. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:
"mostakarom, mostakarom!" Ez a kérdésed lényege. Ha a haverjaid nme bírnak, valószínűleg csinálhattál valamit,a mivel feldühítetted őket. Anno nekem is szar volt, mikor ezt mondták, visszagondolva viszont látom, hogy részben az én hibám is volt, ami történt. A szüleidnek részben igaza van, hozzátenném, hogy keress más társaságot, próbálj kitűnni az emberekkel, és egy pillanatra se mutasd, hogy bármi is fájna neked. A mosolynál jobb álarc nem létezik, vitahelyzetben pedig még kiváló fegyver is lehet.
2012. febr. 26. 20:19
 2/2 A kérdező kommentje:
köszii:3
2012. dec. 31. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!