Két barátom közt a csínytevés elfajult. Letoltam az egyiket, erre a másik, akinek a kárára történt a csínytevés, beszólt. Bepöccentem. és kértem azt, aki beszólt, hagyjon kicsit magamra. Nem tette, folyton jött utánam. Ti mit tettetek volna?
Jól van, megnyugodtam. Mindig azon sírok, hogy nincs rendes baráti kapcsolatom. Mindig azt hittem másoknak van. Hát nem feltétlenül...
Milyen barátság ez, ahol idegesítitek egymást és már-már verekednétek is? Max. valami haverság inkább...
Ha akkora a szája, hogy kikkel bánt már el akkor meg miért nem teszi? Mert valójában egy gyáva szájkaratés.
Aki ekkora ász az helyből lerendezi a dolgokat nem csak egyszer, mindig, és nem a száját jártatja pláne igazságtalanul.
Legközelebb szólj vissza neki, hogy sok a duma, valami újat mondjon vagy hallgasson.
Másrészt egy barát nem csinál ilyet. Talán egyszer eldurran az agya de utána békén hagyja a barátját talán még bocsánatot is kér. Örülhet, hogy a védelmére keltél erre ez a hála? Ezt nem ártana tudatosítani benne.
Kerüld ki és kész. Egyébként az a 10 év különbség elég nagy egy barátsághoz ha az egyik fél kissé éretlen és gyerekes és nem tudnak a felek lépést tartani egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!