Mit tegyek, hogy ne legyek bunkó, vagy ha nem is vagyok az, ne tűnjek annak?
Figyelt kérdés
Utálom, ha valaki panaszkodik. Egyszerűen elutasítom, nem érdekel. Se az, mi a baja, sem a körülmények. Oldja meg, ne nekem keseregjen, aztán meg marad minden úgy, ahogy eddig volt. Mivel így érzek ezzel kapcsolatban, elég hideg is vagyok, és elutasító, kb. beléjük fojtom a szót. "Oldd meg". Hogy kezeljem ezt finomabban? Mit kéne tennem?2012. febr. 26. 15:21
1/2 anonim válasza:
A legjobb barátod baja se érdekel?
Igaz, nekem van olyan munkatársam, aki egész nap nyivákol, hogy ez fáj, az fáj. Idegesít. Aztán nekem mondják, hogy nézzem pozitívan a dolgokat. De ilyen ember mellett hogyan legyek vidám? Legszívesebben beszólnék én is neki, hogy dögöljön meg és akkor nem fog már semmi fájni... Amúgy nekem is van rengeteg betegségem, magamban kínlódok is rajta, de nem mondogatom...
2/2 anonim válasza:
Én is így viszonyulok azokhoz,akik rám akarják tukmálni a problémájukat.Igazából az a baj,hogy sokszor egyszerűen nem értenek a szép szóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!