Legjobb barátnő az ilyen?
Már 13 évesek vagyunk,óvodás korunk óta ismerjük egymást.Osztálytársak vagyunk,és egész nap annyit csinál velem hogy reggel köszön,mikor belép az iskolába,megvárja míg megjön a másik barátnője és akkor engem egész nap le se sajnál..aztán délután meg együtt megyünk haza,mintha mi se történt volna..és ezt egy héten olyan 3-4-szer megcsinálja...!!
Csak én reagálom túl,vagy tényleg nem igaz barát????
ésa kérdés lehet h hülyén hangzik..de ez már kb.2 hónapja megy...
ugyan már, én is több nagyon nagyon jó barátnőmmel jártam egy iskolába, egy évfolyamba, volt aki osztálytársam is volt, mégse nyaltuk egész nap egymás fenekét
Sokszor volt mikor csak köszöntünk egymásnak suliban aztán mindenki ment másfele, suli után meg összeverődtünk és indultunk együtt haza.
Óvodáskorunk óta nagyon jó barátnők vagyunk a mai napig pedig már bőven 20 felett járunk.
A legjobb barátnősdi nem arról szól, hogy egymás pics.jából a feneketeket ki se húzzátok.
jav.
nem feneketeket hanem fejeteket
velem is csinálta ezt a "legjobb barátnőm."
meg még hasolnó dolgokat...
mostmár nem vagyunk barátnők.
csak addig volt velem jóban amíg az egyik barátnőjével összeveszett.
nem érdemes foglalkozni az ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!