Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Autós oktatás: hogy fogom...

Autós oktatás: hogy fogom végig csinálni, ha egy alkalmat is alig bírtam ki mellette?

Figyelt kérdés

Az autós oktatóról van szó, állítólag, ha mást keresek, az is nagy valószínűséggel ilyen szörnyen primitív lesz. (Ha van kivétel, annak tisztelet!)

Az a tipikus dörzsölt nagymenő, hangos, magabiztos, játssza az eszét, jópofizik, vagánykodik, tapintatlan barbár módjára letámad magánjellegű kérdésekkel, semmi tisztelet, jó érzés nincs benne, egyfolytában poénkodni próbál, de a "színvonalas" humora csakis a szex témakörére terjed ki.

Utálom az ilyeneket, és ebben a szakmában tobzódnak. Ha valaki tud normálisat, az kérem, szóljon. (Bár valószínűleg a kulturáltabb fajta nem áll oktatónak.) Mégegyszer mondom, tisztelet a kivételnek.

2012. febr. 24. 19:59
1 2
 11/15 anonim válasza:
80%
Ha iskolát váltassz a padlógáz iskolát ajánlom!!!
2012. febr. 26. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Lacihegyről:

Én is!! Nekem is második sulisok (váltottam). Szuper oktatót kaptam és amellett, hogy örültem, hogy meglett a forgalom vizsgám, legalább annyira sajnáltam is, hogy nem lesz több ilyen jó hangulatú órám :) :(

2012. márc. 10. 20:54
 13/15 anonim ***** válasza:
én egy 70éves vén falloszt kaptam oktatònak aki semmit nem tudott elmondani szerencsére otthon már megtanultam ezt-azt de alig vártam hogy leteljen a forgalmi vizsga
2012. jún. 23. 00:25
 14/15 anonim válasza:
Az én oktatóm is nagyon tirpák volt,a nőket meg állandóan fogdosta,második városivezetés órámon meg elaludt mellettem,szerintem be volt b-va.,én nem keltettem fel addig se pofázik.Tényleg,miért van ebben a szakmában ennyi idióta? Feljebbvalónak érzik magukat?
2012. szept. 24. 19:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem is tudják magukról, hogy milyenek, mert csak hasonló emberekkel vannak körülvéve, a kollégájuk egyben a haverjuk és a bűntársuk is egyben (mert ugye a lehúzás az bűn), és így ebben a kis beszűkült szubkultúrából nincs kitekintésük a normális világra, az intelligensebb rétegre, és azt hiszik, az "A világ", amiben ők élnek. Csak hát ettől még nem kellene, hogy feljogosítva érezzék magukat arra, hogy állatként bánjanak azokkal, akik a munkát, megélhetést biztosítják nekik. Akikkel eddig beszéltem, kivétel nélkül mindnek rossz emlékei vannak a vezetés órákról. Nem értem, hogy lehet az, hogy valakiben nincs meg az az igény (másokkal, saját magával, a világgal szemben), hogy jól csinálja azt, amit csinál. Legalább saját magát becsülné annyira, hogy igényesen, tisztességesen dolgozik. Ha már ez a munkája (kötelessége).
2012. szept. 25. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!