Autós oktatás: hogy fogom végig csinálni, ha egy alkalmat is alig bírtam ki mellette?
Az autós oktatóról van szó, állítólag, ha mást keresek, az is nagy valószínűséggel ilyen szörnyen primitív lesz. (Ha van kivétel, annak tisztelet!)
Az a tipikus dörzsölt nagymenő, hangos, magabiztos, játssza az eszét, jópofizik, vagánykodik, tapintatlan barbár módjára letámad magánjellegű kérdésekkel, semmi tisztelet, jó érzés nincs benne, egyfolytában poénkodni próbál, de a "színvonalas" humora csakis a szex témakörére terjed ki.
Utálom az ilyeneket, és ebben a szakmában tobzódnak. Ha valaki tud normálisat, az kérem, szóljon. (Bár valószínűleg a kulturáltabb fajta nem áll oktatónak.) Mégegyszer mondom, tisztelet a kivételnek.
Lacihegyről:
Én is!! Nekem is második sulisok (váltottam). Szuper oktatót kaptam és amellett, hogy örültem, hogy meglett a forgalom vizsgám, legalább annyira sajnáltam is, hogy nem lesz több ilyen jó hangulatú órám :) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!