Miért van az hogy szinte minden ember már csak azt az alkalmat lesi, hol tudja átvágni a másikat?
Figyelt kérdés
Itt már nem lehet megbízni már senkiben úgy veszem észre.Becsület,és az ehhez hasonló dolgok már lassan kihalófélben vannak.Régebben is volt már sok rossz tapasztalatom,de mindig jön újabb és újabb eset,ami szíven tud szúrni.Korrekten közelítek a másik félhez,és megkapom a hátbatámadást.És itt most az emberi kapcsolatokról beszélek.És mindig olyanok csinálnak ilyet,akire nem is gondolnék.Hová fog ez még fajulni??2010. aug. 14. 22:32
1/3 anonim válasza:
Én lassan már igaz barátokra sem találok sajnos ez van :-)
Változott a világ, a rossz felé nagyon is.
2/3 anonim válasza:
Rossz körben mozogsz. Én nem ezt tapasztalom, pedig elég sok embert ismerek.
3/3 anonim válasza:
Én sem tapasztalom ezt olyan mértékben, ahogy te mondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!