Megsertodnetek, ha ezt mondana nektek egy lany?
Hat nem en vagyok az egyeduli, van meg egy nagyobb lany, akivel ilyen kapcsolata van. Ettol fuggetlenul rajott sztem, hogy nem helyes, mert mostanaban nem igazan reagal... csak ha fontos! ettol fuggetlenul, meg mindig mikor kettesben vagyunk rendes, belemegy beszelgetesekbe, keresi a temat!
Koszi a valaszokat!
Én is sms-ez egy tanárommal, mi is ellenkező neműek vagyunk. Sokszor beülünk kávézni, sok mindenről beszélgetünk, de én ilyet nem mondanék neki. Már átléptünk egy határt, még egyet nem kéne. :) De ha már megtetted, megsértődni biztos nem sértődött meg, sőt, jól is esett neki, de esetleg megijedt, mert ezzel elkezdted átlapni azt a másik határt is, ezért érzi, hogy vissza kell vennie.
Egyébként ha én újrakezdhetném, nem mennék bele, hogy ilyen közeli legyen a kapcsolatunk - legalábbis amíg le nem érettségiztem. Sokan mondták, hogy ez nemnormális dolog, nem hittem nekik...és bár nem vonzódom hozzá, vagy hasonlók, de az ilyen szintű tanár-diák kapcsolat tényleg nem helyénvaló, most már belátom, hogy hibáztam/hibáztunk. :(
Én tanító leszek és nem sértődnék meg. A legtöbb normális tanár apapótlékká szokott előlépni, vagy belezúgnak.
Az osztályban ahol vagyok, ott elég erősen előjött ez. Férfi tanár 2 van az iskolában, az egyik egy bunkó tesitanár.
Szóval amikor bekerültem oda, elleptek mint a molyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!