Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megsertodnetek, ha ezt mondana...

Megsertodnetek, ha ezt mondana nektek egy lany?

Figyelt kérdés
Ha tanarok vagytok (ha meg nem, akkor kepzeljetek magatokat annak), megsertodnetek vagy jol esne, ha egy 14/l azt mondja nektek, hogy apakent tekint rad?! Koszonom szepen elore is. amugy egy fiatal tanarrol van szo!
2009. jún. 6. 13:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én semmiképpen sem sértődnék meg, bár nem tenném ezt. Egy kicsit azért túl személyes!
2009. jún. 6. 13:27
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Nem, hanem megmondanám neki, hogy picit vegyen vissza.
2009. jún. 6. 13:31
 3/14 A kérdező kommentje:
De nagyon kozeli kapcsolatunk van... smsezunk, chatelunk, beszelgetunk csak ugy... es nem pont szorol szora, hanem, hogy szeretnek apukammal is olyan kapcsolatot, mint a tanarurral...! v vmi hasonlo... :) koszi szepen a valaszt!
2009. jún. 6. 13:31
 4/14 A kérdező kommentje:

2. valaszolo: nem szolt semmit.

ez mar megtortent szoval ne irjatok, h ne mondjam. mar megtortent... egy levelben elmondtam neki. csk mar nem emlekszek a pontos fogalmazasra. de o nem olyan, hogy megmondja, hogy vegyek vissza! mindent magaban rendez le. ha haragszik azt is, ha jol esik azt is. Tehat ha megsertodott azt se fogja mondani, de ha nagyon jol esett neki, akkor sem!

2009. jún. 6. 13:33
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

Ne haragudj, de egy ilyen közeli kapcsolat szerintem nem természetes. Ő a tanárod, nem az édesapád. Mi nyolc évesen tekintettünk anyaként az alsós tanítónénire, de csak mert ő valóban olyan is volt, mi pedig még kicsik, így fogtuk fel, nem csak tanít, de nevel, segít is... Viszont gondolom több vagy, mint tíz éves. Nem ugyan az.

Hány éves vagy? Arra nem gondolsz, hogy akár komolyabb is kisülhet belőle, ha nagyon megszeretitek egymást? Azt pedig keményen büntetik.

2009. jún. 6. 13:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak esetek, amikor ez nem meglepő. Igaz, én nő vagyok, de ilyenen nem kell megsértődni, hiszen nem arról van szó, hogy bele lennél zúgva :-)

Én énekelek 10 éve és énekeltünk egy speciális iskolában egy ballagáson, ott a diákok tényleg szinte szülőként tekintenek a tanáraikra, mert ott tényleg úgy bánnak velük, mint ha egy család lennének. Ők olyan gyerekek, akik valamiért speciális nevelést igényelnek, és a szülőknek ebben segítség kell. No de nem részletezem, mert ez egy speciális eset, minden esetre ilyen nevelésre szükség lenne a hagyományos iskolákban és otthon családi körben is, mert akkor talán a diákok nem mumusként tekintenének a tanárokra.

2009. jún. 6. 13:52
 7/14 A kérdező kommentje:

14 vagyok, de ezt mar leirtam.

Nem en kezdemenyeztem ezeket a dolgokat, bar o se. Vagyis inkabb mindketten... Neha o, neha en. Igen elmultam 10 eves, de ettol fuggetlenul ez igy van, hogy a tanar nem csak tanit hanem nevel es segit is. Egy jo tanar legalabbis. Persze van olyan aki nem, de az nem jo tanar! Es ez igy van. Testverem mondta, aki pedagogiat vegzett.

De koszonom mindenkinek a valaszt!

2009. jún. 6. 13:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék, hogy tisztel. Egy huszonévesnek ez nem sértés egy gyakorlatilag gyerektől.
2009. jún. 6. 14:07
 9/14 anonim ***** válasza:
79%

Ez nem jelent semmi rosszat, de egy dolgot nem értek: a tanár mióta bratyizik olyan szinten a diákjával, hogy SMS-eznek meg chatelnek ráadásul ellentétes neműként? A tanárnak nincs annyi felelősségtudata, hogy ezt ne csinálja? Nagyon vigyázzon a tanár, mert ebből még sok probléma adódhat. A fiatal kollégák szokták ezt csinálni, de utána rájönnek ők is, hogy ezt nem szabad. Majd egyszer meglátod, hogy miért mondtam ezt.

Egy másik tanár.

2009. jún. 6. 14:14
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
Ennyire bensőséges kapcsolatot nem szabadna kialakítanotok, de mindenképp szép dolog, ha így foglalkozik veled...én nem mertem volna ilyet mondani egy tanáromnak se, nekem is volt gimnáziumban egy tanárnőm, akinek nagyon sokat köszönhetek, de ő mindenkivel ilyen közetlen volt, nem csak velem...szinte a barátnőnk volt.Én egyszerűen elmondtam neki, hogy az egész jövőm neki köszönhetem(mert tényleg :) ) , mert ő vett rá, hogy tegyek emeltszintű érettségit és ő állt mellettem és hajtott előre, és nem hagyott nyugodni, mert tehetségesnek gondolt... de egészen más tészta, hogy ti ráadásul ellenkező neműek is vagytok a tanároddal... nem tudom, én nem mertem volna :) de ha olyan a kapcsolatotok, lehet, hogy te nem tetted rosszul
2009. jún. 6. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!