Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aki nem bírja az erős ételt,...

Aki nem bírja az erős ételt, az miért gyenge, puhány?

Figyelt kérdés
Rokonok ,haverok ezzel jönnek, mindig cikiznek ,ők kétpofára falják a hegyeserőst ,meg a csilit,mindenhez esznek talán csak a palacsintához nem.Én ,ha egyet is megpróbálok,vagy véletlen ráharapok a kajában,azonnal olyan csuklási roham jön rám ,hogy nem tudok tovább enni és éget mint a tűz.Szerintem a kajálásnak nem a szenvedésről, fájdalomról kellene szólnia, meg a fakírgyakorlatokról.Próbáltam "gyakorolni" de mindig rámtör a csuklás, azért meg kiröhögnek.

2012. febr. 23. 19:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Amúgy sokan azért eszik, mert meghozza az étvágyukat a csípős kaja, de nem értem az összefüggést, hogy hogyan. "

Az erős csípős ízt a szádban legjobban az evés tudja elnyomni. Kapnál egyet a jó kis házi erős paprikánkból, hidd el megennél bármit bármilyen mennyiségben :D

Értem én, hogy sokan nem szeretik a csípőset el is fogadom, de akkor ne essetek át a ló túloldalára és ne fikázzátok azt akinek meg ízlik.... én nem értem, hogy más hogy nem szeretheti, ti meg azt nem, hogy hogy lehet szeretni. Szubjektív az egész, ne nyavalyogjatok miatta.

2012. márc. 15. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!