Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket is idegesít? Ha az...

Titeket is idegesít? Ha az állatokat ilyesmivel illetik kislány kutya, kisbaba kutya...

Figyelt kérdés

A kutyában a nőstény az szuka, a hím a kan...

Csak nekem szúrja a szemem?

egy példa:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__269682-milyen..

(jöhet ellenvélemény én nem fogok lepontozni senkit)

2009. jún. 6. 09:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Engem nem idegesít, de a kisbaba-kutya szót nem használnám, mert hülyén hangzik. A többi, pl lánykutya, fiúkutya, fiam-lányom kutyára használva, ezekkel semmi bajom, nálam is családtagnak számítana egy kutya. Kicsi kuttyokra meg persze a kölyök...
2009. jún. 6. 11:33
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

engem nem zavar.

ha egy kisgyereknek azt mondod hogy nöstény vagy szuka, akkor abbol nem érti meg. ha azt mondod lány akkor igen

2009. jún. 6. 12:09
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
az, hogy fiúkutya, lánykutya, olyna általános, szokták így mondani...főleg, ahol gyerek van, mert így jobban megérti... de a kisbaba kutya tényleg hülyén hangzik, én úgy szoktam mondani, hogy picike,kiskutyus,picúr,picikutya....
2009. jún. 6. 12:33
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Engem nem idegesít. Szerintem akik a kutyát családtagnak veszik, azokál ez természetes. Akiknek pedig házőrzésre kell és napi 2x megetetik és ennyi, azoknak annyira mindegy.
2009. jún. 6. 13:00
 15/16 dellfil ***** válasza:
93%

Humorosnak találom ezt a fajta gügyögést. Lány kutya, fiú kutya... hehe. Most gondoljatok bele, hogyan hangzana pl. a hölgy elefánt, orrszarvúúr, siheder víziló, stb.

A baj (nem nagy!) csak az, hogy ők komolyan gondolják.

2009. jún. 6. 13:39
 16/16 anonim ***** válasza:
58%
Akit ilyesmi idegesít,az egy embersoviniszta barom.Lebecsüli az állatokat.Nagyon is aranyos dolog,ha kislánykutyust,vagy kutyababát mondanak.Az emberek között pedig nagyon sok olyan nemnormális neveletlen gyerek van,hogy max. "kölök"nek lehet nevezni,vagy csak egyszerűen élőlénynek,akitől csak a világ lett sűrűbb....
2012. ápr. 13. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!