Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ellenem csatázik a világ?

Ellenem csatázik a világ?

Figyelt kérdés

Hmm.. Elég furcsán hangzik maga a kérdés is, de leírom a történetet.

Tegnap a suliban a szekrényünket próbáltam bezárni, ami nem volt könnyű. A táskák behajítva voltak, épphogy bezártam az ajtót, mielőtt kiestek volna. Nem csaptam be, finoman értem hozzá, ugyanis a polcok is képesek arra, hogy 'csak úgy' leessenek. Szóval sikerült bezárni a szekrényajtót, kisebb gonddal: a szekrény sarkából letört egy kb. 2 és fél cm-s darabka, ami valószínűleg az egyik táska csatjának ütközhetett. De a szekrényt bezártam, és még utána 4 szünetben nyitottam és csuktam be, gond nélkül! Fél 2-kor hazajöttem, páran az osztályból ottmaradtak egy szakkörre, kulcs náluk. Ma reggel az egyik lány kinyitotta a szekrényt, átvettük a cipőnket és én próbáltam bezárni, ami nem sikerült, ezúttal nem táskák és egyebek miatt. Az osztály már sorakozott a teremnél, ami pár lépésre volt, így kértem az egyik lányt aki tegnap részt vett a szakkörön, hogy legyen szíves zárja be, mert nekem nem megy. Neki nagy nehezen sikerült, de mondta, hogy 'óóó, már megint sz@r@kodik ez a szekrény'. Én nem értettem, miért mondja, mivel tegnap még teljesen jól működött. Aztán 2. óra az osztályfőnökkel volt. Én voltam az utolsó aki a termet elszerette volna hagyni, és az ofő azt mondta, én tárgyalok vele. Azt hittem viccel, nem értettem miről kellene beszélni.. Aztán elmondta, hogy tegnap a szakkörön a csajok tudatták vele, hogy eltörtem a szekrényt, és nem lehet használni. Idézem a szavait: "Eltörted a szekrényt. Nem lehet bezárni. Azt nektek használnotok kell. Meg kell szereltetned, vagy a karbantartókkal, vagy szólj apának, hogy csinálja meg." (Apukám szinte mindent megjavít és mindig barkácsol, val.szeg ezért mondta a tanár.) Majd én mondtam, hogy nem csaptam be az ajtót, nem is estek ki a csavarok amikor én ott voltam, de persze nem hitte el. Következő szavai: "Rosszabb vagy mint a fiúk. Te vagy a vagány lány. A fiúk szekrényétől is jobban le van törve az az ajtó!" Most mégis, mit tegyek?

Nem értem. Voltak, vannak és lesznek hibáim, mint minden embernek! De ettől, miért lennék én akkora rosszaság? Tény, hogy a stílusom eltér a többiekétől, a zenei stílusom és más dolog sem egyezik. Mert én MÁS vagyok! Szeretek tetőtől talpig feketében lenni, bőrkabátban, csőgatyában és tornacipőben. Igen! Mert ez vagyok én. Mert a többiek ráérnek iskola után (fél kettőkor vége, ha 6. óra is van) szakkörökre járni, ahol fonnak-szőnek, 3- fél 4-ig is. Én nem! Kisállatokat tartok, 4 nyuszim van, akik igenis többet érnek, mint egy sál amit én szőttem egy szakkörön. Én függök tőlük, nem engedhetek meg magamnak olyat, mint mások, hogy 3-4 órákra mennek el sétálni délután. Na, meg aztán, éppen tegnap osztályfőnöki órán afféle tesztet írtunk, és a padtársam kigúnyolt azért, mert én konyítok valamicskét a honlapszerkesztéshez, HTML-hez is.

Már azt megköszönöm, ha valaki ezt a kisregényt elolvassa. Szerintetek, mit mondjak az ofőnek? ... Kivel szereltessem meg a szekrényt, egyáltalán, miért én szereltessem meg? =[

Köszönöm előre is mindenkinek.

13/L

2012. febr. 21. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. febr. 21. 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen
2012. febr. 21. 18:33
 3/11 anonim ***** válasza:

ma 18:33

A világ senki ellen nem csatázik...

2012. febr. 21. 18:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Ezek aztán értelmes válaszok..
2012. febr. 21. 18:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem kell különösebb kifejtés ehhez a kérdéshez, én erre az oldalra már annyit írtam, hogy kiteszi a bibliát, hobbinak szórakoztató, de hidd el nekem, hogy ez nem tűnik akkora problémának, mint amilyennek te most látod. Azért tűnik nagynak, mert kicsi vagy, hamarosan sokkal nagyobb gondjaid lesznek. Szólj az ofődnek és mondd meg h apud megjavítja, vagy az is lehet, hogy azt mondja, hogy nem kell. (az első kommentelő voltam)
2012. febr. 21. 18:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Bámulatos hogy tudsz helyesen írni!(nem köcsögösködésből írtam) elég ritka tulajdonság ez a Te korosztályodban.

Ergo értelmes ,okos vagy és érettebb gondolkozású.

Az életben lesz még ennél durvább igazságtalanság is,ezért sajnos fel kell készülni lelkileg ezek feldolgozására.

2012. febr. 21. 19:09
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát, igen, elég nagy problémának láttam, de rájöttem, hogy sokkal nagyobb gondjaim voltak és vannak az életben, meg még lesznek is... Ez talán csak egy pillanatnyi ijedtség volt.

Utolsónak: Köszönöm. Nem csípem azt, aki még a nyelvtankönyv kinyitására sem hajlandó. ;D

Egyébként, igen, tisztában vagyok vele, hogy sajnos a mai világban már a 'v' betűt sem ismerik jó néhányan..

2012. febr. 21. 19:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is meglepődtem,hogy milyen helyesen fogalmazol:)Írnak ide olyanok is,akik felnőtt létükre nem képesek egy normális mondatot leírni.

Amúgy pár nap múlva szerintem senkit nem fog érdekelni az a szekrény.

2012. febr. 21. 21:36
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Lehet...

2012. febr. 21. 22:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem is az első a helyesírás volt ami feltűnt :D

Igazából nem kell megmagyarázni az ilyen dolgokat. Én is ilyen atom szerencsétlen voltam világ életemben, a mai napig is. Csináltasd meg apukáddal azt a szekrényt, de neki meséld el az igaz sztorit, ő biztos meg fogja érteni, és nem fog kekeckedni veled... Tudod milyenek a sulis cuccok.. mindenki hozzáfér, senki nem vigyáz rá, értelemszerű és szinte már természetes, hogy amint eltörik az egyik gyerek alatt, akkor rögtön vele fizettetik meg.. arra nem gondolnak, hogy esetleg halál ócska pozdorjából van, és elért a falemez...

Viszont szakíts időt a nyulak mellett más dolgokra is, ráérsz még lekötni magad!

Nekem 4 patkányom van, tudom mekkora felelősség foglalkozni velük, de azért beszorítok az időmbe még ezt azt :) Sok sikert a továbbiakhoz! A kigúnyolós gyökerekkel meg nem kell foglalkozni, én se tudtam 13 évesen hogy mi az a HTML. Biztos van valami, amit meg te tudsz és ő nem. Szóval ne add be a derekad a világnak :)

2012. márc. 8. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!