Ennyire nem lenne emberség az emberekben?
Édesanyám mesélte, hogy azt beszélik az emberek a munkahelyén, hogy egyesek különböző méreganyagokkal szennyezik a levegőt, az élelmiszerekről nem is beszélve, abból a célból, hogy innen kipusztítsanak minket, vagy legalábbis csökkentsék a számunkat, hogy majd a globális felmelegedés hatására elmerült területekről ideköltözzenek az emberek( anyám a hollandokat említette, amiben van valami, mert pár faluba a környéken betelepedtek).
Nekem valahogy ez az egész abszurdnak tűnik, viszont a mostani helyzeteket ismerve simán el tudom képzelni. A levegő akaratlagos szennyezéséről már ezelőtt is hallottam.
Nektek mi a véleményetek erről? Mit lehetne tenni?
Nagyon is lehetségesnek tartom. Azzal a kitétellel, hogy nem a levegővel, (mert mindenki kénytelen azzal élni)és nem olyan élelmiszerrel csinálják, ami ellenőrizhetetlen, hogy hová kerül.
Biológiai fegyvereket pedig egészen biztosan bevetnek.
És ez ellen nem tudunk semmit tenni?
Vagy valamit, nem tudom, ők nem gondolnak arra, hogy ezzel megint egy egyensúly borul fel? Vagy erről inkább csak a vezetők tudnak, ők tervezgetik, vagy a köznép tudatába is beépült ez?
Hú, engem ez most nagyon felkavart.
hát tény hogy itt a mi kisvárosunkban az utóbbi 3 évben hihetetlenül elszaporodtak a rákos betegek.
Már régóta felűnt mindenkinek, bár eddig eszünkbe se jutott ilyesmi.
akár lehet is valami valóságalapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!