Az amerikaiakat miért nézik hülyének a magyarok?
Több olyan hobbim is van, ami miatt amerikaiakkal beszélgetek neten... nem kell általánosítani, van ott is sok hozzáértő és okos ember! viszont az átlag ha nem is hülye, de nem ért dolgokhoz se elméleti, se gyakorlati téren. Ez talán az állami oktatásuk színvonala, meg szemlélete miatt is van.
Viszont lassan utolérjük őket... Sajnos
Magyarok? Kik?
Na nekem ezek voltak a reakciók. :) Azt se tudják kik a a magyarok így hülyének se tudják nézni őket.
Tudnak kb 5-10 ország létezéséről, a többi meg a "rest of the world". Mi is az vagyunk.
A legviccesebb az volt, hogy sok cég aki szállít Kanadába (de más országban nem) az kirakja az internatonal vagy a word wide shipping titulust, mert hát szállít külföldre is. :)
15:10
Üdv, idegen! Melyik dimenzióból jöttél? :-))
Valójában sem kultúrájuk, sem történelmük nincs. Egyszerűen nincs miből műveltséget szerezniük...
Szerintem még az amerikaiak is hülyének tartják magukat. A legtöbb igazán népszerű sorozatuk pont a saját hülyeségüket figurázza ki.
Az oktatási rendszerük silány.
Ennek ellenére "Amerika menti meg a világot" minden filmben... Hát ha valóban ők lennének az utolsó reménye a földnek ...elvesztünk...
Ami még végtelenül ellenszenves az az önkényes "felszabadító megmozdulásai" Irakot is jól felszabadították. (az olaj reményében)... És mit kerestek Vietnamban (beszálltak egy háborúba hogy az akkori gazdasági helyzetükből kilábaljanak.)???
Szerintem ez nem túl korrekt!
Ja a Zsidók minden rossz forrása...
Szerintem őket már nem kellet "butítani".
Intelligencia szempontjából jobb lett volna ha nagy része Angol gyarmat marad...
Sokan ismerünk néhányat a közel 312 és fél millió amerikaiból, nyilván mindenki olyanokat választ közülük maga mellé beszélgető- és egyéb partnernek, aki számára megfelelő szintet képvisel. Ez viszont nem tükrözi az össznépesség szintjét, amit maguk az értelmesebb amerikaiak is rendkívül alacsonynak tartanak.
Egyébként meg nem is igazán lehet "amerikaiakról" beszélni, hiszen az amerikaiak valójában kizárólag csak az indiánok. A többiek mind hódítók és az őket követő bevándorlók leszármazottai. Gyökerek nélküli, egységes kultúra nélküli, most már pénz nélküli nép is, hatalmas arccal és hatalmas agresszióval, de a nagy átlagot tekintve csekély tudással a világról, befanatizálva abba a tévhitbe, hogy csak ők számítanak ezen a földön, mindenki más csak azért van, hogy legyen kit lőni vagy lenézni.
És most lehet lepontozni, vagy, kedves moderátorok, akár törölni is, ezek az apróságok nem változtatnak semmin.
Ja, és a dolog slusszpoénja: a párom, akivel már három éve együtt vagyok, amerikai, és hasonlóképpen vélekedik, mint én. Amikor megismerkedtünk, tudta, hogy Magyarország nem egy új fejlesztésű rovarirtó, hanem Európa egyik kicsi állama, nem kell keresgélnie a térképen, ha megkérdezi valaki, hogy hol van mondjuk Ghana vagy Lengyelország és olvasott már többek között Goethe-t és Tolsztojt is. Ilyen amerikaiak is vannak, igen, csak kevesen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!