Magyarország rossz helynek számít?
jogos...
itt legboldogtalanabbak az emberek.. mert hiába él vki jól ha am szarul érzi magát
Szerintem minden helyet az adott térségben élő emberek határoznak meg.
"Ha már rossz helyre születtem, miért lennék jó?"
Azért légy jó, hozd ki az adott körülmények között a legjobbat magadból, hogy egyszer ne számítsunk rossz helynek.
Tanulnunk kell, fejlődnünk. Nyitnunk kell a Keleti országok felé, Nyugat bennünk a munkaerő piacot és a vásárló réteget látja. És míg mi a Nyugatosodás útján járunk vesszük a termékeiket, és ki megyünk dolgozni nekik nem leszünk jobb hej.
Mert az ő gazdaságukat erősítjük mindezzel. A Nyugat boldogulása a mi nyomorunktól függ!
Ha egy évig mindenki odafigyelne csak arra hogy magyar terméket vegyen a gazdaság, és az infláció érdekes javulást mutatna.
Ha az igazán nagy Magyar emberek nem mennének külföldre. Ha a tananyagban kötelező lenne az etikett és a társadalom ismeret minden iskolában. (legalább középiskolákban)
Nem is lenne ez olyan rossz hely...
Ha beírod hogy betiltott reklámok rengeteget kiad a YouTube.
Továbbá láttad bármilyen csatornán ez a magyar termékeket propagáló "reklámot".
Egy ilyen reklámot elég költséges megcsinálni így hát kétlem hogy brahiból csináltatta volna bárki.
Továbbá ha az adatoknak utána nézel fedi a valóságot.
Bár itt nem is az a lényeg hogy betiltották. Hanem az amit mond!
Arról mi a véleményed?
"Azért légy jó, hozd ki az adott körülmények között a legjobbat magadból, hogy egyszer ne számítsunk rossz helynek. "
Hát de ez az... A lényeg hogy Magyarország jó hely legyen, az mind1 hogy az emberek szarul érzik magukat..
Ha a természeti adottságokat, és kulturális dolgokat nézzük, akkor: közepes.
Ha a politikát, a gazdaságot, és a társadalmi jelenségeket vesszük: elég rossz, de világviszonylatban a középmezőnybe tartozik. Viszont Közép-Kelet-Európán belül sereghajtók vagyunk.
Szerintem :)
Miért lennél jó? Mert az egy dolog, hogy hova születtél. Ez egy véletlenszerű "adottság", ami nem sok mindent befolyásol. Sokkal fontosabbak az általános emberi, erkölcsi értékek.
Én szeretem Magyarországot, szerintem nagyon jó hely, és messze a legjobb lehetne, ha a mentalitás változna. :)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!