Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ugyan tudok megsziatni egy...

Ugyan tudok megsziatni egy csajt, fiú létemre?

Figyelt kérdés
nos van egy csaj közel álltak a családaink is egymáshoz,de a csaj bekatant és elkezdet ok nélkül találgatni rólam és nemakarja befejezni ,először nem akartam vele foglalkozni.. de már megy az agyamra,valamit már léptni szeretnék de kb tanácstalan vagyok.....
2012. febr. 19. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Van egy tippem, mit kezdett ok nélkül találgatni rólad. Jó a helyesírásod. Ügye erre gondolsz! :-)
2012. febr. 19. 23:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Ügye :)
2012. febr. 19. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól kezdted, hogy nem akartál vele foglalkozni és ha ez így marad akkor jól is teszed. Ne vedd fel vele a küzdelmet és kész. Ha hisztizik akkor mond meg neki, hogy te nem vagy már gyerek és kész. Ne foglalkozz vele mit mond. Azért csinálja csak és te ez ellen azt tudod csinálni, hogy nem szólsz hozzá.
2012. febr. 20. 11:29
 4/4 anonim válasza:

Hát nekem vannak tipeím ha érdekelnek elmondom.

Elsőnek: ha átmegy hozzátok nyomd fel a zenét ahol ép szüleiddel vagy.Vagy csak egyszerűen vidd oda a magnót vagy hifit vagy házimozit ami bírja sokáig hangosan lényeg az lenne a kis csaj ne tudja kikapcsolni tehát akár még a gombokat is megbabrálhatod úgy értem,hogy pl tárványitónak mellérakod a hifi mellé a házimoziét vagy a tv-ét ami megint hangot ad ki a tv mellé ha azt akarná kikapcsolni amellé mégegy hangot kiadó eszköz tárványitóját.

Vagy legyél vele bunkó bejön ne köszönj neki mond neki "cs mivan viszket a segged? Nem volt otthon genyó a szádba?"

Vagy ha van kutyátok engedd ki macskát keress vagy ha van a csajnak a kutya segítségével hergeld fel és a csaj elkezdené védeni a macskát és felveszi akkor mégjobban hergeld fel a kutyával a macskát.

Vagy ha átjön és megy a rádió tedd ne fm re hanem a másikra és nyomd fel hangosra elkezd zúgni és még ha nem hagyja abba megint vedd fel.

Vagy direkt elkezdel enni úgyteszel mint aki nem figyel és ráborítod az ételt de jó meleg legyen.

Vagy itt a havas idő fűrdesd meg jéggel.

Remélem lekopik.

Vagy jelentsd fel a rendőrségen zaklatás miatt.

2012. febr. 20. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!