Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki naplót írni...

Abc12 kérdése:

Szerintetek ciki naplót írni fiú létemre?

Figyelt kérdés

Naplót írok pár hete, és kíváncsi vagyok rá, hogy mások mennyire tartják ezt cikinek. Hova rejtsem el, ahol abszolút nem találják meg? Olyat ne írjatok, hogy tépjem le az egyik könyvemről a borítót, és rakjam a naplóra, mert egyik könyvemen sincs borító. Kort és nemet is írjatok légyszi.

Előre is köszi.

12/F

2012. jan. 8. 16:56
 1/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem az én kifejlesztettem saját titkos írást és talán puskákra is fogom azt használni;)
2012. jan. 8. 16:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Én nem tudok kitalálni ilyen saját féle titkosírást. Nem vagyok valami kreaktív személyiség.
2012. jan. 8. 17:09
 3/9 Deniih válasza:

Szia!

Nem tartom cikinek a napló írást abban a korban, hiszem teljesen természetes, h vkinek ki akarod önteni a bánatod, érzéseid, és ehez egy napló vezetése teljesen jó.

Most így kapásból az jutott eszembe, h párnád huzatába el rejthetnéd, bár nem tudom mennyire jó ötlet ez.

15/F

2012. jan. 8. 17:17
 4/9 anonim ***** válasza:

én se vagyok kreatív személyiség de mondjuk 1 titkos írást senki se tudja le olvasni én kitalált betüket csínáltam kb kínai szerűség ha nincs kedved azon melózni pl.:z=4,b=t 13 éves fiú vagyok és én jöttem 1.ször a titkos írásos izével és most is adok újat

ha a kreatívságrol van szó pár verset írtam és nem vílogni szeretnék vele:P

2012. jan. 8. 17:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg jó magam "valakinek" kiönteni. És vissza olvasgatni is nagyon jó.
2012. jan. 8. 17:26
 6/9 anonim válasza:
nem,ck ne mond el senkinek! xDDDD
2012. jan. 13. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:

01.08 17:17

párnahuzatba nem jó ötlet mert ha az anyja megy kimosni a párnát akkor...

2012. jan. 13. 14:27
 8/9 anonim válasza:
Ja, az anyukák mindig piszkálják a párnákat.Mellesleg titkosírást könnyű kitalálni.Legyen mondjuk minden betű ahányadik az ábécében az a szám lesz szorozva 5-el és kivonsz belőle 3-at.Így az A betű lesz a 2-es, a D pedig a 18.Az én számírásomat még senki nem találta ki, és le se írom.Amugy meg nem ciki, én is írok telóba, nyilvánosnak meg jó a blog is.De a legjobb rejtekhely ahova dughatod, mindig az, ahol legkevesebbszer vagytok, pl nem ott ahol az öcséd játszik, hanem egy fényképesdobozba stb.Én 11 vagyok és fiú.Ja, és a legjobb egy lakatos füzet, abbol is az, amelyikben nincs beleépítve a zár, hanem lakatot kell rá csatolni, mert az elsőt 1 hajcsat vagy 2 drót segítségével pillanatok alatt ki lehet nyitni.
2012. febr. 8. 01:09
 9/9 Joros krisztina Tina válasza:

nem ciki most jut eszembe rejtsd el a szonyeg ala.

9/L

2012. márc. 20. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!