Miért van ez? Mit csináljak (ha egyáltalán kell)?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam családjának valaki rendelt(?) 2t műtrágyát. Az anyja rám akarta kenni, csak azért mert most ő itt a valaki és különben is utál a lánya. Namost ezen felbátorodva anyámnál kétszer is megjelentek, ezügyben. Azzal fenyegettek, hogy osztálytársam apja letépi a fülem (haha;). Persze ezzel nem ért véget, mivel valami rejtélyes(?) esemény során pont a két barátnőjének érkeztek különböző tárgyak, úgy mint tábla, könyv. Már lecsengett talán ez az ügy (1 éve volt), de ebből kiindulva az egyik elindított ellenem egy hadjáratot, miszerint msn címeket kreálok, feltörök. Mivel nagy msn bajnokok, persze el is hitték. Most jelenleg mindenki 2 méterre kikerül.2009. jún. 4. 21:59
1/2 anonim válasza:
azt nem tudom, miért van, de ha a szüleid hisznek neked, akkor semmiképp nem kéne ennyiben hagyni a dolgot. jelentsétek fel őket rágalmazásért, vagy mit tudom, én, h miért, ez gusztustalan!!
(azért írtam, h ha a szüleid hisznek neked, mert nekem volt egy ehhez képest elhanyagolható problémám, és nekem nem hittek, még ált.isk-ás voltam...)
2/2 anonim válasza:
es tenyleg nem te voltal?;) na viccen kivul, probaltad mar kinyomozni, hogy igazabol ki rendelte a cuccokat? Valoszinuleg lehet egy haragosod... probalj rajonni ki az es vedd ra h vallja be!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!