Mit mondhatnek neki?

Figyelt kérdés

Mar sok kerdesem kapcsolodik ehhez a szemelyhez: a tanaromhoz! Regen szerelmes voltam bele, de mar egy joideje csak kedvenc tanarom. a tanar tudja, hogy az osztalybol a lanyok szerelmesek bele. es en vagyok a legkozelebbi viszonyban a tanarral :)! mindig mindenben segit, mellettem all. de most kicsit probalt "durvabb" lenni, gondolom azert, mert azthiszi meg mindig odavagyok erte, es le akar allitani. ev vege jon, lesz egy oram vele jovoheten, (kulonora) es szeretnem tisztazni vele a helyzetet. meg szeretnem elmondani neki, hogy mennyire fontos nekem,(o a legfontosabb felnott az eletemben a szuleim utan) de izgulok, es felek, hogy nem fogom merni.

mit kellene mondjak? es foleg hogyan? :(

2009. jún. 4. 21:37
 1/6 A kérdező kommentje:
14/l
2009. jún. 4. 21:41
 2/6 A kérdező kommentje:
vagy szerintetek jo otlet, ha irok neki egy levelet, amit odaadok egy ajandekkal halam jeleul?
2009. jún. 4. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Többé nem fog tanítani? Akkor vehetsz neki valami emléket, és mellé írhatsz a csomagoláshoz egy képeslapot, amiben megköszönöd, hogy melletted állt, és leírod, hogy hálás vagy érte, meg hogy felnézel rá, ilyesmik. Ezt a tanárok értékelni szokták. :)
2009. jún. 4. 21:49
 4/6 A kérdező kommentje:
De fog tanitani jovore. Csak megis lezarult egy idoszak, es jovore nem szeretnek ennyire kozeli viszonyt, nehogy felreertse!
2009. jún. 4. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor mond meg neki. ennyi. :)
2009. jún. 5. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak őszintén, de a szerelem-témát hagyd ki! :)
2009. jún. 5. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!