Rájöttem, hogy semmi nincs, amiben örömömet lelném. Folyamatosan ugyanaz, tanulás, barátok, alvás, és ha van egy kis időm, tévézek, vagy netezek. Úgyhogy most ötleteket gyűjtök, hátha találok valamit:)
Futás, jóga, kreatív hobbik (most épp dekupázs, előtte a gyöngyfűzés volt a mániám), olvasás.
2012. febr. 18. 19:36
3/23 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, nekem is monoton az életem, semmi értelmes elfoglaltság, max olvasás...
2012. febr. 18. 19:38
4/23 anonim válasza:
Az az igazság, hogy én sok mindent szeretek csinálni, csak kevés időm van rá, így "elhidegülök" mellőle. De szeretek keresztrejtvényt fejteni, kutyázgatni, grafológia után olvasgatni, és a mostani mániám, hogy mindig gyűjtök valamilyen szavakat: múltkor olyat, ami ilyen ál-összetett (kalap-ács~kalapács), most meg olyat, amiben 3 mgh van egymás melett.. meghülyültem. :)
2012. febr. 18. 19:38
5/23 anonim válasza:
Énnekem a szakmám a hobbim. Fazekasnak tanultam és fazekasként gyakorlok itthon. Mondjuk ez kicsit drága mulatság bár, ha találsz valakit aki kiégeti a munkáid akkor jó. Mondjuk nekem mindent a párom csinált (korongozógép kis műhely az alagsorban), és szerencsére van aki éget is.
De pl szívesen bőrdíszműveskednék is vagy meghívókat csinálnék. Könyvkötés... Ilyesmik.
23/N
2012. febr. 18. 19:39
6/23 anonim válasza:
Olvasás, dobolás, kreatív cuccok (szeretem az aprólékos munkát), rajz.
2012. febr. 18. 19:41
7/23 anonim válasza:
csillagászat
2012. febr. 18. 19:45
8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos én egyáltalán nem vagyok kreatív, az aprólékos munkához meg türelmetlen vagyok:)
Viszont a jógát már én is tervezgettem, hogy elkezdem.
Ez a szógyűjtés nagyon aranyos, régen én is csináltam, fura szavakat gyűjtöttem, amiket nem sokat ismernek, megkerestem a jelentésüket, megtanultam őket. Csak már meguntam sajnos.
2012. febr. 18. 19:46
9/23 anonim válasza:
Kreativ hobbyk: ékszerkészités, diszek stb. Ha valami kreativ eszembe jut, megpróbálom megvalositani.
Illetve az irás.
2012. febr. 18. 19:47
10/23 anonim válasza:
Fényképezni,búvárkodni,utazni és más kulturákat megismerni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!