Több pénzt kaptunk vissza egy vásárlás során, visszaadjam?
Figyelt kérdés
A húgom tízezressel fizetett az egyik DM üzletben, de véletlenül úgy adtak neki vissza, mintha húszezrest adott volna a pénztárosnak, tehát így keletkezett a kasszájában 10.000 Ft többlet. Én próbáltam a lelkére beszélni, hogy ne legyen "tolvaj", s adja vissza, hiszen valószínűleg ezt a pénztáros fizetéséből vonják majd le. Nem igazán hallgat rám. És nekem meg komoly lelkiismeret-furdalásom van emiatt. Mit tegyek?2012. febr. 17. 08:26
12/13 anonim válasza:
Azért nincs hiány, mert az csak este a pénztárzáráskor fog elöjönni.
13/13 anonim válasza:
Lehet az eladó a távozásotok után észre vette a bakit és gyorsan potolta a hiányt mielőtt a főnöke rájön, így nincs hiány. Ez is előfordulhat, de csak feltételezés. Az is lehet majd később derül ki ahogy előttem lévő írja. Meg az is lehet ti számoltatok rosszul a húgddal. Több verziót nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!