Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiatalok! Közületek ki az aki...

Fiatalok! Közületek ki az aki külföldön képzeli el a jövőjét?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 15:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%

Én már külföldön élek és csak szeretnék 1-2 dolgot kiigazítani. Elhangzott pár kijelentés itt szerintem olyanoktól, akik még az életben nem éltek külföldön. Először is külföldön tényleg nincs kolbászból a kerítés, sokkal többet kell dolgozni a pénzedért és drágább sok minden arányában, viszont marad meg így is több. A mentalitásról jobbak a tapasztalataim külföldön, mint Magyarországon. Ha elmegyek Magyarországon egy orvosi rendelőbe vagy hivatalos ügyet intézni, tuti, hogy fog valamilyen atrocitás érni. Külföldön ez teljesen másként megy. Az emberek nem olyan besavanyodottak és tudják, hogy a szolgáltatáshoz hozzá tartozik az, hogy normális hangnemben beszélünk a másikkal. Akkor érezni a különbséget, mikor már voltál kint elég sokáig és utána visszamész Magyarországra. Nagyon nagy a különbség. Magyarországon az emberek azt nézik, hogy nem baj, ha nekik sz.ar abban az esetben, ha neked sz.arabb. Máshol meg senkit sem zavar a másik, örülnek, ha neked jó, inkább a jóban próbálnak túlszárnyalni és nem panaszkodnak, hogy így meg úgy, pedig itt is lenne miért, mert sehol sem olyan hű de nagyon jó. Magyarországon azt hiszik az emberek, hogy nekik a legrosszabb a világon. Szóval van, ami jobb, van, ami rosszabb. Nem fekete-fehér ez a dolog.

A hozzászóló, aki azt mondta, hogy nem járatná melegekkel a gyerekeit arra nem gondolt, hogy az ő gyerekei is lehetnek melegek? És akkor mi van? A homoszexualitás nem ragályos. Valaki vagy melegnek születik, vagy nem. Annyira magyar ez a felfogás is. Ha ilyen homofób, inkább a föld alá bújjon, ne pedig külföldre menjen, mert ilyenekért ki fogják nézni.

2009. jún. 4. 10:35
 32/62 anonim ***** válasza:
Sztem a görög emberek a legkiegyensulyozottabbak,nemhiába...
2009. jún. 4. 11:34
 33/62 anonim ***** válasza:
15%

Persze a homokosság nemragályos.

de Divat!!undorító...

miért nincs egy sziget,ahol élhetnének,s a gyermekeink nem kérdeznék meg,ha b#zikat látnak,h "Ki a néni meg ki a bácsi?"s nem kéne magyarázkodni,h melyik pár a TERMÉSZETES,s melyik beteg..

2009. jún. 4. 11:37
 34/62 anonim ***** válasza:
18%
csatlakozom előttem iróhoz,undoritó fertő a K#csögség!!!
2009. jún. 4. 11:39
 35/62 anonim ***** válasza:
15%
Az igaz,h az lesz homokos,akit a lánynak vártak,mikor még a pocakban volt?
2009. jún. 4. 11:40
 36/62 anonim ***** válasza:
0%

erről én is hallottam.elvileg köze van ahhoz,mert idegpályák,szb,alakulása befolyásolja,h később MI lesz,s ki hiszi lánynak magát.

Betegség sztem,elég súlyos.

2009. jún. 4. 11:42
 37/62 anonim ***** válasza:
0%

igaz,mi tanultunk ilyet,befolyásolhatja a dolgot.

de miért olyan visszataszítóak a K@csögök?

2009. jún. 4. 11:44
 38/62 anonim ***** válasza:
0%

azt nem tom én se,de a gyomrom fordul fel tőlük.

a kis nyegle rózsaszíninges szemöldökszedett,tesztoszteronhiányos lényekek tényleg gyomorforgató látványuak.sorry

2009. jún. 4. 11:46
 39/62 anonim ***** válasza:
0%
igen,a tesztoszteronhiány okozhat homokosságot,szóval köze lehet a dologhoz....berry
2009. jún. 4. 11:47
 40/62 anonim ***** válasza:
91%
11:37: a metroszexualitás meg a homoszexualitás nem ugyanaz. Egyébként ha valakinek a gyereke ilyen divatot követ, kompenzálni akar valamit. Akkor az nem a szülő hibája is részben? Én ismerek melegeket, akikről meg nem mondanád, hogy azok. Nem mindegyikük szaladgál kis rózsaszín topban. Aki meleg, nem tehet róla. Aki meg divatból meleg, annál súlyos pszichés problémák lehetnek.
2009. jún. 4. 11:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!