Fiatalok! Közületek ki az aki külföldön képzeli el a jövőjét?
Én nem. Ha itthon sem tudok munkát találni, a "mesés" nyugaton sem fogok, amiről mennek a képzelgések, hogy kolbászból van a kerítés 5000 eurós fizetés stb.
Mellesleg, nem is vonz a nyugat, nem látok benne szépet.
Sziasztok!
Fiatalon megtapasztalhattam, milyen külföldön élni, imádtam. Teljesen más életszínvonal, más emberek, rengeteg új hatás.
Még most is fiatal vagyok, de így, hogy már éltem távol, és hazaköltöztem, akármennyire is arra húz az eszem, hogy költözzünk ki valahová, mert anyagilag, életvitelileg sokkal jobban járnánk, nem bírnám rávenni magam...
Két külön világ a hazád, és egy idegen ország. Lehet, hogy itthon nélkülözök, szorongok, rengeteg sérelem, napi csalódások érnek, de ettől függetlenül (nem állítom, hogy nem változhat a véleményem, de nem is gyanítom, hogy fog) nem tudnék elmozdulni innen.
A külföldi idő után megtanultam értékelni az otthonom :)
Üdv.
Manapság ez elég népszerű, főleg a fiatalok körében. Természetesen én is gondolkoztam már ezen, de azt sem szabad elfelejteni, hogy ott sincs kolbászból a kerítés. Ajánlom Nektek Mészáros Antónia A Unió nomádjai c. könyvét: [link]
Közép- és Kelet- Európából indult munkavállalókról ír, akik Angliában próbáltak szerencsét, valakinek összejött, valakinek nem, és csöves lett belőle (felsőfokú angol nyelvtudással). Egyébként tényleg ajánlom mindenkinek, lehet belőle tanulni, hogyha nekivág valaki a nagyvilágnak, milyen hibákat ne kövessen el.
én is
angliába, usába, olaszországba vagy spanyolországba
még nemtudom
ma 16:35
drogosok, melegek(?!) és rossz nevelésű kölykök (mindegy hogy cigány vagy sem, más bőrszínű egyén is lophat, csalhat, verhet) MINDENHOL vannak. a melegek meg nem értem miért zavarnak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!