A zsidók miért nem köszönnek? Tilos nekik?
Nem tudom, engem a hifi jobban zavarna, mint hogy nem köszönnek. Én köszönök, aztán vagy fogadják, vagy se, ezen nem rágódnék.
De ha éjjel nem hagynak aludni, az zavar. A ház házirendje szabja meg, mikor lehet zajos tevékenységeket folytatni. Első körben becsöngetnék és udvariasan megkérném őket, hogy halkítsák, ha nem, akkor a gondnokhoz kell fordulni.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy zsidók.
Lehetsz, egyszerűen csak neveletlenek.
Bocs, Offolok!
"A ........ nem intelligencia kérdése. Mért kéne mindig konvenciókkal frusztrálni az embereket."
A pontozott vonalra bármilyen tevékenység behelyettesíthető, ami jelenleg éppen nem trendi, nem menő, azaz konvencionális (="uncsi, undi, szánalmascsi" a trendiszótár szerint). Például: "segítés", "magamba szállás", "tisztelet", "empátia" stb...
Hagyjuk már ezt a nem teszem ezt meg azt, mert az konvencionális!
Majd ötven év múlva, ha már 64 éves leszel kedves Sera79 (a 79 nem hiszem, hogy a születési éved lenne, ha igen, akkor bocs, de sokkal fiatalabbnak gondoltalak ifjonti lázongásra hajazó hozzászólásaid alapján), és konvencionális lesz a nem köszönés, a hely át nem engedése a buszon és a durva beszéd, akkor idegesíteni fog, hogy a fiatalok köszönnek, mosolyogva átadják a helyüket és kedvesen figyelmeztetnek, hogy jön a megálló, ahol le akarsz szállni? Pusztán gonosz lázadásból a konvenciók ellen!
Mindenki sír, hogy mekkora az elidegenedés a suttyó magyarok bunkósága miatt.
Hát itt a mi kis Sera79-ünk, aki egyike azoknak, aki miatt ilyen kellemes a közérzet.
Off offon :-)
Egyébként pont a kérdezőt f.sták arcba azzal, hogy nem fogadták a köszönését. Az, ha nem köszönsz rá egy ellenszenves emberre, OK. De az, hogy ha többször rád köszön és te nem köszönsz vissza az tényleg nem "konvencionális".
Utolsónál a pont.Ez a sera 79 ez vagy 12 éves kamasz vagy zsidó én arra tippelek(de az tuti hogy pesti).
Egy országot a tradíciók,erkölcs és az egymás tisztelete tart össze,amit tudvalevő az ide betelepült zsidóság lábbal tipor és tipor minden őket befogadó országban.
Ha közösségben élsz akkor tartsd be a közösség szabályait,ennek szerves része hogy ha beesel valahová akkor köszönj például.
Ez itt eddig egy nyugodt hely volt,de ezek most beleszartak.Sokaknak csípi a szemét a viselkedésük,lehet hogy bekérdezzük őket mi a probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!