Mi a véleményed arról, hogy a zsidók szerint ők is *országalapítók?
http://www.youtube.com/watch?v=nTPQBtMaV1Y
Kérek mindenkit, hogy a videó címe és a hozzászólások ne befolyásolják a véleményét. Mindenkinek a saját véleményére vagyok kíváncsi.
Jelenleg még nem foglalok álláspontot, majd a végén leírom a rövid véleményem.
*(Gyengébbek kedvéért Magyarország alapítói)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Miért van az hogy amikor végre csillapodni látszanak a kedélyek a zsidózás körül, jön egy ilyen pofátlan ember aki országalapítónak hívja magát ezzel újabb olajat öntve a megmaradt parázsra? Szent István volt országalapító, nem ez a kretén! Mi a francról beszél ez?
Kezdem azt hinni hogy direkt provokál hogy aztán lehessen őket sajnálni a sok zsidógyűlölő miatt (még pár ilyen beszólás és én is az leszek).
Mit kell ezen csodálkozni? Amelyik nép olyan birka, hogy saját akaratából megválasztja képviselőnek a hóhérait meg azok tolvaj gyermekeit és unokáit, azzal bármit meg lehet tenni.
egyébként is itt már mindenki országalapító: a cigányok,a románok,a szerbek, a horvátok, a szlovákok, az osztrákok és németek, csak mi birka magyarok nem. Lefogadom 20 év múlva azt is letagadják, hogy valaha létezett olyan, hogy magyar. Addigra ugyanis mind hullák leszünk...
Nekem gyorsnak tűnik a vágás a végén. A teljes interjú nincs fent valahol? VAgy kiragadták a szövegkörnyezetből, vagy Zoltainál elmentek otthonról.
Ha esetleg azt akarta mondani, hogy a zsidók a zsidóság mellett magyarnak is érzik magukat, akkor bénán fejezte ki magát, mert amennyire én tudom, 1000 éve még nem volt jellemző a zsidóság jelenléte Európában.
Másik verzió, hogy Izraelre gondolt, nem Magyarországra - ezért is tippelek arra, hogy összevágták az interjút.
na most ebből a videórészletből csak épp az nem derül ki, hogy minek kapcsán beszél, és mire érti ezt az országalapító dolgot, így meg reagálni nem nagyon lehet rá.
Ha lenne teljes videó, arra esetleg lehetne érdemben reagálni.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kerestem a teljes videót, de nem találtam. Viszont szerintem egyértelműen kicsiny országunkra gondolt.
azt én értem, csak a videóból egyáltalán nem derül ki, hogy mivel közvetlen előtte a különböző területeken elért eredményekről beszélt, akkor ennek kapcsán folytatja, és akkor értelemszerűen olyan értelemben megy a dolog, hogy a zsidóság is jelentősen hozzájárult az ország épüléséhez és eredményeihez nagyon sok területen. Vagy ez már egy új gondolat - amit akkor valószínűleg folytat is, megmagyaráz, csak az már nincs a videón -, és az országalapítóként arra gondol, hogy anno 1000évvel ezelőtt zsidók is voltak a honfoglaló magyarok között (ami egyébként valamilyen kis szinten nem kizárt a magyarokhoz csapódó kabarok kapcsán, hogy egy részük zsidó is lehetett, olvastam már erről pro érveket is, meg heves tiltakozást is, én meg nem vagyok történész, hogy eldöntsem).
Ezért lenne jó látni a teljes felvételt, mert ott valószínűleg kifejti, hogy mire gondol, és akkor arra már lehet reagálni, mert így csak találgatjuk, hogy talán erre gondolt, vagy talán arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!