Ki a jó nénikém zörög?
22.30-kor is mikor ALUDNI próbáltam, szekrényt tologatott valaki. Jó erősen rátolta a padlóra. És nem egyszer fordult ilyen elő, van hogy karácsony napján se képes abbahagyni eme tevékenységet, meg golyókat görget. Én a felső szomszédra tippelek de anya azt mondja sosincs otthon.
18/N
XD Én ehhez még nem vagyok jól, de vicces vagy...:D
Balatonon is ilyen egymásfeletti házakba szoktunk lakni, ott is mindig zörögnek, de hogy mikor az rohadtul nem érdekel, csak az hogy sokat zörögnek, valószínű a kisgyerekek miatt. Ja, meg pattognak is. Szerezz be füldugót, mást nem igazán tudsz tenni. Hülyén jönne ki, hogyha feljelented, hogy zörög. :)
Akkor üdv a h.lye szomszédos klubban! :-)
A mi szomszédunkban pedig vagy pontban 6-kor vagy előbb elkezd a gyerek üvölteni tutul, sikogat, vagy legózik, vagy sípot fúj stb. Erre riadunk fel álmunkból, mivel a hálószobánk mellett van az ő nappalijuk.
A gyerek(ek) ovisak, ja és megjegyzem nem a szomszédunkban laknak, a szomszédaink a nagyszülők de a gyerekek nagyrészt vagy itt alszanak náluk, vagy már hajnalok-hajnalán hozzák őket a szüleik és itt vagy náluk a nagygyűlés oviba-munkába indulás előtt, és rihegnek-röhögnek, ordibálnak stb.
Már a hócipőnk tele van az egésszel. Ez hétvégén is ugyanígy van. Mert hétköznap még annyira nem is érdekelne a korai ébresztés hisz mi is megyünk dolgozni, de szombat-vasárnap hajnalban azért az sok!
Mit javasoltok? Hogyan kérjük meg őket hogy kussoljanak végre??
A párom már átment szólni nekik egyszer, az öreglány azt mondta ha nem tud aludni akkor feküdjön le egy másik szobában (!), vagy aludjon délután (!).
Hol? a gyerek mellett aludjunk? vagy a nappaliban ahol nincs semmi kihúzható? esetleg költözzünk ki a földre? vagy délután aludjunk a munkahelyünkön?
Annyira elegem van belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!