Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hívtak már valaha "korcsnak"?

Hívtak már valaha "korcsnak"?

Figyelt kérdés

Bocsi a kategóriáért, fogalmam se volt, hogy hova írjam, itt meg rendes válaszokat kapok.

Tehát, hívtak már valaha korcsnak? Pl azért mert csak egy szülőd él, vagy mert elváltak a szüleid, vagy mert van egy betegséged, vagy valami?

2012. febr. 11. 20:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engem régen mindig lecigányoztak.Sötét hajam van és szemem,ráadásul nyáron még le is barnultam.
2012. febr. 11. 20:44
 12/14 anonim válasza:

Mondtam!!!

persze van ilyen

A gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni a suliban

2012. febr. 11. 20:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, általános tagozat alsóban. Abban az időben anyukám állatokat tenyésztett, részben hobbiból. Apumnak volt rendes munkája, villamosmérnök. Ehhez hozzájön, hogy vidéken lakunk, mindennap busszal járok be Pécsre. Amiket akkoriban kaptam azok egy életre lelki sérülést okoztak nekem. Mindennap megkaptam, hogy milyen csóró kis cigány vagyok (semmi cigány vér nincs bennem, amúgy sem nézek ki cigánynak a sápadt, fehér bőrömmel, kék szememmel, szőke hajammal), szüleim utolsó parasztok stb stb. A legmegalázóbbat emlékszem egy tanárom története miatt kaptam. Alsós tanító néni elmesélte, hogy volt egy diákja, akinek még zoknira sem tellett. Ha valakinek pedig volt vmilyen maradék szendvicse akkor azt nem kidobták, hanem odaadták ennek a szegény gyereknek. Erre hátulról a nagy szájú gyerek a legnagyobb rosszindulattal benyögte, hogy akkor majd ők odaadják nekem a rohadt, penészes szendvicsüket. Hozzá szeretném tenni, hogy soha semmilyen pénzügyi problémánk nem volt, óriási családi házban élünk és már akkor volt medence az amúgy hatalmas udvarunkon. Messze jobban éltem, mint osztálytársaim kb 90 %-a, akik panelban laknak, de azért én voltam a csóró falusi paraszt. Azóta megtanultam, hogy senkinek nem szabad beszélni arról, hogy hol és hogyan élünk, kinek mi a munkája végzettsége és úgy egyáltalán bármit megtudjanak rólam. Mert, aki ilyen műveletlen tuskó, mint azok voltak, fogalmuk sincsen, hogy az hogy vidéken élek az nem azt jelenti, hogy kis cigány paraszt vagyok. Soha többé nem akarom, hogy úgy lealázzanak, mint akkor!
2012. febr. 12. 09:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó akkor te prolikkal voltál körbevéve.A nagyvárosban is előfordul a fajtájuk.Nekik csak a nagyváros létezik és szerintük minden ami vidék az sz_r , és mindenkit utálnak aki nem egy gyárban robotol , akár értelmiségi akár mezőgazdasággal illetve állattenyésztéssel foglalkozik.Állandóan irigykednek.Én kisvárosból jártam iskolába nagyvárosba és engem is parasztoztak.De amikor meglett a jogsim 17 évesen és leparkoltam olyan autóval ami többet ér mint a házuk és az összes vagyonuk ,akkor nagyot néztek és onnantól nem voltam hülye paraszt , inkább nyaltak.

Mi foglalkozunk mezőgazdasággal is és van egyéb vállalkozásunk is.Szóval szerintük aki nem nagyvárosban és és/vagy mezőgazdasággal foglalkozik az paraszt.Szerintem meg az a paraszt aki bunkó , intoleráns és műveletlen proli mint ők.

2012. febr. 12. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!