Hívtak már valaha "korcsnak"?
Bocsi a kategóriáért, fogalmam se volt, hogy hova írjam, itt meg rendes válaszokat kapok.
Tehát, hívtak már valaha korcsnak? Pl azért mert csak egy szülőd él, vagy mert elváltak a szüleid, vagy mert van egy betegséged, vagy valami?
Mondtam!!!
persze van ilyen
A gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni a suliban
Utolsó akkor te prolikkal voltál körbevéve.A nagyvárosban is előfordul a fajtájuk.Nekik csak a nagyváros létezik és szerintük minden ami vidék az sz_r , és mindenkit utálnak aki nem egy gyárban robotol , akár értelmiségi akár mezőgazdasággal illetve állattenyésztéssel foglalkozik.Állandóan irigykednek.Én kisvárosból jártam iskolába nagyvárosba és engem is parasztoztak.De amikor meglett a jogsim 17 évesen és leparkoltam olyan autóval ami többet ér mint a házuk és az összes vagyonuk ,akkor nagyot néztek és onnantól nem voltam hülye paraszt , inkább nyaltak.
Mi foglalkozunk mezőgazdasággal is és van egyéb vállalkozásunk is.Szóval szerintük aki nem nagyvárosban és és/vagy mezőgazdasággal foglalkozik az paraszt.Szerintem meg az a paraszt aki bunkó , intoleráns és műveletlen proli mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!