Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a legjobb dolog, ami...

Mi a legjobb dolog, ami történt veled eddig?

Figyelt kérdés
:)
2012. febr. 10. 22:38
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Nekem a családom és hogy megismerhettem a barátnőmet ♥ :)

Ti is aranyosakat írtok, mennek ám a zöld kezecskék :)

2012. febr. 11. 09:06
 22/26 anonim ***** válasza:

A 3 kollégiumi év, amiből rengeteget tanultam és tapasztaltam.

Dolgozhattam a szakmámba (remélem fogok is).

Mindenben támogató, összefogó családom van, a szüleim válása ellenére is.

Megtaláltam azt a férfit, akit egészen eddig kerestem és vele élhetem le az Életem.

Ezek mind fontosak.

23N

2012. febr. 11. 10:33
 23/26 anonim ***** válasza:

A "Mi a legrosszabb dolog, ami történ veled eddig?" című kérdésre könnyebb lenne a válasz.

Jól el kell gondolkodnom.

Azok a pillanatok jutnak eszembe, amikor a nagyimmal vihorásztam... felejthetetlen. Olyankor úgy éreztem magam, mintha a világ jó lenne, biztonságban lennék, semmi rossz nem történhet velem, mert ott volt Ő.

2012. febr. 11. 11:03
 24/26 anonim ***** válasza:
az ,hogy megismertem olyan embereket akik nélkül már nem tudnék élni... a részeim lettek...
2012. febr. 11. 11:25
 25/26 anonim válasza:
12 éves vagyok. Eddigi életemnek 2 legjobb napja volt. 1. Amikor a 1 éves kishugom azt mondta nekem ( Sophianak hivnak) hogy Sophie, szeretlek!! ( élünk de magyarok vagyunk es anyanyelvi szinten beszélem az angolt) és mentünk a reptéren és anyukám azt mondta hogy mindjart jön és maradjak itt (az ajtó előtt) nagyon unatkoztam es az embereket néztem. Mivel Magyarországra akartunk jonni es hosszu az út, a táskámban volt egy toll meg egy újság amiben poszterek voltak hires emberekről. Taylor Swift, selena... Es mivel akkor jött ki a moziban a pitch perfect2 egy olyan poszter is volt benne. A Kovi rész eléggé álomszerű de szavamra igy volt! Megláttam Anna Kendrick-et! Először nem voltam benne biztos hogy ő az ezért Közelebb mentem.hallottam hogy egy dalt dúdol. Odamentem hozza es kertem egy autogrammot es egy közös fényképet. 😍😍 Olyan nagy élmény volt! Kedvenc színészem ott áll elöttem!!
2015. júl. 17. 10:37
 26/26 anonim válasza:
Amerikában élünk **
2015. júl. 17. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!