Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a legjobb dolog, ami...

Mi a legjobb dolog, ami történt veled eddig?

Figyelt kérdés
:)
2012. febr. 10. 22:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Az amikor megszülettem és az igazi anyám lemondott rólam, nem kerültem árvaházba, hanem örökbe fogadtak a világ legjobb szülei. Hiányoznak. :(
2012. febr. 10. 22:44
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megkaptam a kutyámat. Vele együtt kaptam egy ÖRÖKRE szóló szeretetben gazdag barátságot.
2012. febr. 10. 22:44
 3/26 anonim ***** válasza:
86%
Pont ma jutott eszembe ez a kérdés,és azt hiszem nincs legjobb dolog.Rájöttem, hogy igazán boldoggá még semmi sem tett,vagy nem tudom.Elvagyok,de átütő boldogság nem volt....
2012. febr. 10. 22:45
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Az első csókom 2011 márciusában a Star Wars közben..
2012. febr. 10. 22:52
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem időszakonként mást érzünk jónak, bár azért az örökbefogadás tényleg egy életre szól. Most azt mondom, hogy megismertem azt a lovat, aki most a világot jelenti számomra:) De sajnos nem az enyém:(
2012. febr. 10. 22:52
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy megismertem a mostani kedvenc bandán több mint fél éve! : ) Életem legszebb napja volt az, megváltoztatta az életem, akármilyen furcsán is hangzik : ) 14L
2012. febr. 10. 22:53
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

A párom.

Látom, hogy manapság kevés embernek van olyan igazán harmonikus kapcsolata, főleg fiatalon. Nekem megadatott, hogy szerethetem a páromat, és együtt lehetünk, azt hiszem ez a legnagyobb kincs...találni egy olyan embert akivel megérted magad...akivel leélheted az életedet...

De a családomra sem panaszkodhatom.

Jó dolog még az egyetemem, illetve az egyetem nem, de a szak, és ha minden igaz idéntől már dolgozhatok is:D

2012. febr. 10. 22:53
 8/26 anonim válasza:
100%
A Kislányom születése!!!
2012. febr. 10. 22:54
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Huuu, sok van. Gyerekkorombol az, amikor ujsagokat gyujtottem, elvittem a mehbe, es vettem belole pizsamat. Meg amikor kiscicaink szulettek, es a mama nyalogatta a kicsiket. Amikor fogtam kiscsibet. Elhittem, hogy a szomszed fiunak en vagyok elete szerelme.

Felnottkent, amikor kimentem egyedul angliaba es bejartam londont. Aztan mikor a vartnal sokkal jobb lett a felevim. Amikor megismertem a barataimat. Mikor en segithettem anyukamat. Orakig tudnam sorolni. Az elet csodaszep.

2012. febr. 10. 22:59
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb dolog.

- a fiam születése

- a boldog házasságom

- nyugodt életem

-egészségem.

-és az hogy életemben először eljutottam Japánba.Álomszép volt.

2012. febr. 10. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!