Kirekesztettnek érzem magam, csak mert nem iszom alkoholt?
Megneznem mennyire erzed magad jol, ha egesz este csak ulsz mint egy tok.
Meg a tobbieket is, h mi is az a nagy buli, ahol aztan ugy kikapcsolodnak....
Nem értem, minek ragaszkodsz ahhoz a társasághoz, aki kirekeszt amiatt, hogy nem iszol. És hogy miért olyan társasággal mászkálsz, akik mattrészegre isszák magukat.
Én se nagyon iszom, egy este maximum egy italt, ez alkalomtól függően egy pohár vörösbor (ha telik épp minőségire), egy long drink vagy egy kupica krémlikőr (főleg kókusz vagy kávé). A barátaim többet szoktak inni, de nem isszák magukat mattrészegre, hanem csak amennyitől jól érzik magukat, aztán beszélgetünk vagy táncolunk, ha táncolós helyen vagyunk. Akkor se rekesztenek ki, amikor újra megszomjazunk és ők sört kérnek, én meg ásványvizet.
Persze társasozni is jó, meg a többi is, amit leírtál, de az valóban szűklátókörűségre utal, hogy azt mondod, hogy csak az a jó és kiülni egy kocsmába nem. Ilyenkor mondjuk én se járok szórakozóhelyekre és kocsmába sem, csak nyáron, amikor ki lehet ülni a kerthelyiségbe, de a lényeg az, hogy nem zárkózom el. Persze igazából az ember bárhol érezheti jól magát, ha jó a társasága.
Jaa, és ismerkedni bárhol lehet. Könyvtárban is, pláne vizsgaidőszakban, amikor az ember egész nap benn tanul, időnként szünetet kell tartson. Én szinte minden vizsgaidőszakban szert tettem némi új ismeretségekre azokkal, akik ugyanabban az olvasóteremben tanultak mindig, ahol én :)
Kirekesztettnek? Ezért? Inkább légy rá büszke! Én férfi léttemre nem iszom alkoholt, vagy ha iszom is, csak nagyon keveset és egyátalán nem érzem magam kevesebbnek tőle. Kocsmába szeretek jári, de csak a biliárdozás miatt és max. csak colát szoktam inni. Ráadásul szerintem elég gáz, ha egy nő részegre issza magát. Volt barátnőmmel is ezért szakítottunk, mert állandóan eljárt bulizni, és annyira leitta magát, hogy minden pasira rámászott. Ha szeretnél ismerkedni, nekem nyugodtan írhatsz :)!
20/F
Én is így vagyok, egyáltalán nem iszok alkoholt, még szilveszterkor sem, voltak barátaim, de mivel én nem "züllöttem" velük, így a 99%-kat elvesztettem (én is jártam velük, de nem ittam, viszont nem is beszéltem őket le az alkoholról). eleinte nagyon szíven ütött, de rájöttem, hogy ha egy ilyen dolog miatt elhagytak, akkor nem is voltak igazi barátok. Azóta vannak új barátaim, akik bár isznak, de teljes mértékben elfogadják, h én ilyen vagyok. Na meg rátaláltam a hercegemre is, aki szintén nem iszik alkoholt.
19/L
"Írtad, hogy te nem akarsz alkalmazkodni a többiekhez, hát..."
És az alkalmazkodás címén igya le magát rendszeresen, kockáztatva egy újabb gyomorvérzést?
Nehogymár az legyen a hülye, aki nem rombolja az egészségét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!