Ezt miért mondta barátnőm?
Most ezt te remélem nem gondoltad komolyan hogy te össze jönnél ezek után a Matyival!!!!! B*meg ennyire ne legyél már hülye!! Abból a társaságból nagyon gyorsan szakadjál ki, mert jó nem fog belőle kisülni!!!
Történet: összejöttem x-el, össze akart hozni y-al, y-al nem akartam összejönni mert boldog voltam x-el. Y-nál aludtam szombaton, ott volt x is (x már az exem) mondta y hogy csak szexkapcsolatot tudna elképzelni velem de én most már össze akarok jönni az y nevű egyénnel.. tetszik nekem... és ő meg tudná adni azt a szeretet, amire én vágyom...
Hát ez hosszú történet, egy túl jól sikerült szilveszteri buli következménye. Megváltoztatott a srác, többen is észrevették, átvert, becsapott és megalázott... most a haverjával szeretnék összejönni de barátnőm szerint amilyen a mosdó...
18/N egyébként.
szerintem nem kéne bántani,látszik hogy eléggé kiborult!
mindenki vágyik arra,hogy valaki szeresse,de szerintem ne ugorj bele rögtön az első kapcsolatba,pláne ne abba ami ilyen.légy türelmes,megjön majd az igazi szerelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!