Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezt miért mondta barátnőm?

Ezt miért mondta barátnőm?

Figyelt kérdés

Most ezt te remélem nem gondoltad komolyan hogy te össze jönnél ezek után a Matyival!!!!! B*meg ennyire ne legyél már hülye!! Abból a társaságból nagyon gyorsan szakadjál ki, mert jó nem fog belőle kisülni!!!

Történet: összejöttem x-el, össze akart hozni y-al, y-al nem akartam összejönni mert boldog voltam x-el. Y-nál aludtam szombaton, ott volt x is (x már az exem) mondta y hogy csak szexkapcsolatot tudna elképzelni velem de én most már össze akarok jönni az y nevű egyénnel.. tetszik nekem... és ő meg tudná adni azt a szeretet, amire én vágyom...

2012. febr. 9. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet én vagyok a hülye,de ez nekem eléggé zavaros.valszeg azért mondta a barátnőd,mert félt.ha gondolod írd le érthetőbben,és akkor tudok segíteni.
2012. febr. 9. 15:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát ez hosszú történet, egy túl jól sikerült szilveszteri buli következménye. Megváltoztatott a srác, többen is észrevették, átvert, becsapott és megalázott... most a haverjával szeretnék összejönni de barátnőm szerint amilyen a mosdó...

18/N egyébként.

2012. febr. 9. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Talán azért mert hülye vagy és fogalmad sincs mit akarsz.
2012. febr. 9. 15:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Vagy csak túlságosan akarom, hogy szeressenek....
2012. febr. 9. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
madarat tolláról....valszeg a haverjai se lennének jobbak. ez azt jelenit h "y" sem.
2012. febr. 9. 15:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert látja, hogy hülye vagy: komolyan összejönnél olyannal, aki kereken kijeléentette, hogy csak szexelne veled, de nem akar kapcsolatot? Rendben, de utána ne gyere ide siránkozni.
2012. febr. 9. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:
persze ha dugni akarsz, gyere nyugodtan
2012. febr. 10. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem kéne bántani,látszik hogy eléggé kiborult!

mindenki vágyik arra,hogy valaki szeresse,de szerintem ne ugorj bele rögtön az első kapcsolatba,pláne ne abba ami ilyen.légy türelmes,megjön majd az igazi szerelem :)

2012. febr. 10. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!