Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok, miért mondta ezt?

Mit gondoltok, miért mondta ezt?

Figyelt kérdés

Egyik osztály társam leqrvázott és olyan mondott hogy akkor b@ssz@m meg xy-t(aki tetszik nekem)

Ezt egy olyan ember mondta el nekem akiben megbízok és tudom hogy soha nem hazudna.És nem értem miért mondta rám ezt a fiú...Pedig nem mondtam semmi rosszat neki előző nap még el is voltunk...És neki más lány tetszik akinek kiis mutatja/mutatta nem ezt figyelem de nekem meg semmi.

Eléggé rosszul esett hogy ilyet mondott/=

2011. febr. 8. 21:42
 1/2 gritty válasza:

Szerintem egész egyszerűen Te tetszel neki, csak ezt eddig még nem merte elmondani Neked, vagy nem volt rá megfelelelő alkalom. Most lehet, hogy olyan dolog történt, hogy veszni látta a dolgot és ezt elég rosszul reagálta le. Ha esetleg Neked is bejön Ő, akkor egy nyugodt pillanatban, amikor csak ketten vagytok, kérdezz rá, hogy mit is érez irántad és bátorítsd!

Minden jót kívánok Neked!

2011. febr. 10. 08:03
 2/2 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle kettesben,mindig az a legtisztább.
2011. febr. 10. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!