Miért kell bántani másokat a külsejük miatt?
Figyelt kérdés
Nincs semmi baj a külsőmmel azon kívül hogy elég vékony vagyok. Egész életemben folyamatosan csak a bántásokat kapom idegen emberektől, pedig egyáltalán nem tehetek róla. Én soha nem szólok meg senkit, magamból kiindulva sem. Lassan betelik a pohár. Minden életkedvemet felemészti ez. Nem érzem magam csúnyának, én elfogadtam magam, akkor mások miért bántanak? Úgy fáj. Ha nem lenne a barátom már feladtam volna. Így is nehéz tartanom magam, nincs kedvem így élni.2012. febr. 9. 12:52
1/4 anonim válasza:
> másokat a külsejük miatt ? Nincs semmi baj a külsőmmel...
A fenti példából s látszik, hogy Te sem tudod mi a bajod, csak vagdalózol jobbra-balra. Nincs kizárva, hogy a viselkedéseddel van gond és nem tudsz róla - éppen azért mert azt sem tudod mi a helyes, mi a helytelen.
Ködösen is fogalmazol... bántanak... de nem írod meg, hogy konkrétan mivel bántanak ? Az is lehet, hogy nekik van igazuk...
2/4 A kérdező kommentje:
Oda volt írva hogy azon kívül hogy vékony vagyok...Nem "vagdalózom". Mi baj lenne a viselkedésemmel? Az, hogy kimegyek az utcára? Konkrétan leanorexiásoznak, lefogpiszkálóznak, ilyesmire gondoltam. Persze ez nem rendszeres, de gyakran előfordul.
Nem hinném hogy nekik van igazuk... De köszönöm a "kedves" hozzászólásodat.
2012. febr. 9. 23:08
4/4 A kérdező kommentje:
Te meg ugyan olyan felszínes idióta vagy, mint néhány ember:)
2012. febr. 11. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!