Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan emberek mint en?

Vannak itt olyan emberek mint en?

Figyelt kérdés

Boldog no vagyok! Tudom hogy szep vagyok, magabiztos, intelligens. Sok baratom van, mindegyiket szeretem es ok is megtennenek mindent ertem. Imadom a pasim es jol erezzuk magunkat az eletben. Biztosan tudom hogy hova megyek az eletben. Szeretem onmagam es nem valtoztatnek semmit magamon. Akik ismernek elfogadnak olyannak amilyen vagyok, ahogy en is oket.

Sok ennek ellenkezojet olvasom itt a GYK-n de arra lennek kivancsi vannak-e itt olyan szemelyek mint en?

2012. febr. 8. 21:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha valaki ebben a világban jól érzi magát, az vak, vagy ostoba, vagy szerencsés.
2012. febr. 8. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!