Varró Dániel költő belefásult a költői tevékenységébe?
Figyelt kérdés
Csak, mert az utóbbi időkben nem jelent meg könyve és nem tart felolvasó esteket sem.2012. febr. 8. 21:21
1/4 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy "az utóbbi időkben"? 2011. szeptemberi megjelenés: Akinek a foga kijött. Nagyon szeretjük :)
2/4 anonim válasza:
Mi (= gimnazista társaim) beszélgettünk vele tavaly. Szerintem kis gyereke van, és azzal foglalkozik, illetve a Túl a Maszat-hegyen színdarab Presserrel, amiben vmit ő is csinál, stb. Amúgy nem tudom, belefásult-e, de azt mondta, ő akkor tud verset írni, ha jó kedve van, ellentétben más költőkkel.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben annyiban tévedtem, hogy megjelent könyve.
Viszont felolvasó esteken nem szokott fellépni. Én, pedig már fél éve próbálom utolérni, mert személyesen még nem beszélhettem vele,( de szeretnék).
Valaki tud valamit arról, hogy mikor fog felolvasó estet tartani?
2012. febr. 9. 19:22
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy szimplán nem szereti azokat. Van, akinek ez nyűg. Tudom, hogy ez a munkája, de vannak énekesek, akik meg klipet forgatni utálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!