Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A lakótársaim folyton használj...

A lakótársaim folyton használják a cuccaimat. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Annyira elegem van már! :(

Például nemrég vettem új fésűt, és nem is voltam itt a vizsgaidőszakban, és a fésű tiszta gyöszös, mert valamelyikük vagy többen is azt használják. Amúgy is kiborulok attól, hogyha valaki a fésűmet használja.

De nemcsak a fésű, mert a fogkrémemet is össze-vissza használták (a szobatársam egyszerűen nem tudja, hogy mi az övé, vagy azt hiszi, hogy az övé, én nem tudom, de gondolkodás nélkül használja az arclemosómat, a fogkrémemet, a testápolómat stb.)

Annyira kiborító! Már nem is tartok semmit a fürdőszobában, mert nem azért veszem meg az ezer forintos testápolót, hogy elfogyjon, mielőtt kétszer használtam volna :(

De ez meg annyira gáz, hogyha fogat mosok, akkor vinnem kell a fogkrémet a fürdőbe, aztán vissza, és ez a legtöbb cuccal így van...

De a fésűt nem dughatom el például, azt naponta többször használom.

De nemcsak a fürdőszobai cuccokkal, hanem a kajával is így van. Használja/használják a ketchupomat, tejet, teát és még ki tudja mit...

Annyira elegem van. :(((((

Mit javasoltok?

2012. febr. 8. 13:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

" Nagyon sajnálom, hogy ti olyan rossz viszonyban vagytok egymással, hogy sajnálod tőlük a kajádat, tusfürdődet, fogkrémedet stb... Akkor minek élsz velük? "

Hát nem vagy egy észkombájn, már elnézést. még ő szégyellje magát vagy mi ?

kérdező, vállald fel a véleményed előttük, ne folytsd magadba. az ő szégyenük, hogy lopnak tőled, nem a tied.

2012. febr. 8. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!