Az antikváriumba beadhatok új könyveket is? Kb mennyit kaphatok
Figyelt kérdés
mennyit adnak érte?gondolom h nem 100% csak van v 5 könyvem ami több példányba van meg;)2012. febr. 7. 19:56
1/4 anonim válasza:
Igen. Kb. féláron, mint amennyit ér (ha új).
2/4 anonim válasza:
Nem nagyon vesznek be olyat amiből nekik is sok van vagy úgy gondolják nem érdekel senkit se. Én gyakran adtam be könyveket régebben, de túl sokat nem adtak értük.
3/4 anonim válasza:
Attól függ, mi ez a könyv. Vannak könyvek, amikért sokat fizetnek és nem csökken az értékük. Ezekért megkaphatod az áruk felét vagy 2/3-át is. Vannak olyan könyvek, amiket viszont alacsony áron vesznek át, meg amiket át sem vesznek.
Az első csoportba tartozik pl. egy szótár, a másodikba mondjuk a nem élvonalbeli szépirodalom, a harmadikba pedig a mindenféle értéktelen "díszkiadványok".
4/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem inkább hirdesd meg pl. a vatera.hu-n. Ott többet is kaphatsz érte, mint a fele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!