Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az antikváriumba beadhatok új...

Az antikváriumba beadhatok új könyveket is? Kb mennyit kaphatok

Figyelt kérdés
mennyit adnak érte?gondolom h nem 100% csak van v 5 könyvem ami több példányba van meg;)
2012. febr. 7. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. Kb. féláron, mint amennyit ér (ha új).
2012. febr. 7. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon vesznek be olyat amiből nekik is sok van vagy úgy gondolják nem érdekel senkit se. Én gyakran adtam be könyveket régebben, de túl sokat nem adtak értük.
2012. febr. 7. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi ez a könyv. Vannak könyvek, amikért sokat fizetnek és nem csökken az értékük. Ezekért megkaphatod az áruk felét vagy 2/3-át is. Vannak olyan könyvek, amiket viszont alacsony áron vesznek át, meg amiket át sem vesznek.

Az első csoportba tartozik pl. egy szótár, a másodikba mondjuk a nem élvonalbeli szépirodalom, a harmadikba pedig a mindenféle értéktelen "díszkiadványok".

2012. febr. 7. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem inkább hirdesd meg pl. a vatera.hu-n. Ott többet is kaphatsz érte, mint a fele :)

2012. febr. 8. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!