Milyen könyveket lehet beadni antikváriumba? Miket vesznek be? és körülbelül mennyiért?
Hát nézd, ha neked felesleges egy könyv akkor minek tartani ugye vidd be.
Én is bevittem vagy 10 könyvet, aztán elhoztam helyette 2 olyan ami érdekelt.
Ennyit megért.
Volt olyan is, hogy a "veszíts el egy könyvet" akció keretében szabadultam meg egy könyvtől más javára.
Én úgy tartom vétek tartani azért egy könyvet hogy az csak a polcon porosodjon, ha más szívesen olvassa, szóval már csak ezért megéri bevinni.
Amúgy főleg népszerű írók könyvét keresik illetve az aktualitását nem vesztett (annyira) szakkönyveket.
Liza ne általánosíts.
Én ahova bevittem a tulaj szerelemből csinálja a szakmát (a legtöbben így vannak vele).
Azt mondtam itt van egy csomó könyv egyezzünk meg (azért igyekeztem normális könyveket válogatni).
Egyet se küldött vissza.
Szóval ne hallgass Lizára. :)
Ha valamit vissza is küld még is veled abba valószínűleg nem fogsz belehalni. ;-)
Pedig hallgass rám vagy potyán meglátod !
Hülyeségeket ír az előző. Vihetsz tonnaszámra könyveket az antikváriumba, de lehet viheted vissza mindegyiket. Ugyanis nem vesznek meg csak értékeseket és azt is olcsón. Legtöbbszőr egyet sem vesznek be.
Látom ostobaságokat írnak össze.
" a tulaj szerelemből csinálja a szakmát (a legtöbben így vannak vele)."
Ő is pénzből él. Nem fognak minden szemetet gyűjtögetni, nem lomtalanítók.
Pedig sajnos az antikvárok zöme már marhára messze van az aranybányától.
Sokan azért csinálják még mert utálnának mást csinálni, amíg eléldegélnek csinálják.
Persze nagyobb cégek, komolyabb készlettel és tőke tartalékkal máshogy vannak.
Megyeszékhelyen lakok, van 3 antikvár, abból 2 a "szerelem" kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!