Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy jobb legyen?

Mit csináljak, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
Egy tanácstalan és elkeseredett fiatal lány vagyok. Nem régiben elhunyt a szerelmem, aki a legjobb barátom volt, teljesen váratlanul. Egyszerűen nem tudom még elhinni és nem tudom felfogni sem. Hihetetlenül hiányzik és már annyit sírtam, hogy iszonyúan fáj a szemem. Suliban voltam, de ott sem áll meg az élet. Persze egy kis időre eltudom terelni a gondolataimat, de tanulni nem tudok. Ha itthon maradnék tuti csak többet sírnék, így meg esélyes, hogy kapok rengeteg rossz jegyet. Napi 2-3 írásbeli felelet benne van a pakliban. Mit tehetnék, hogy jobb legyen? Nem sajnáló válaszokat várok, előre is köszönöm!

2012. febr. 6. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
szüleiddel beszélj erről. lehet, hogy rettenetesen hangzik, de szerintem egy pszichológus segíthet. nem azért, mert bajod van, hanem mert az ilyesmit egyedül mocsoknehéz megoldani, leküzdeni. sok sikert kívánok!
2012. febr. 6. 19:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak anyukám van, ő jobban kiakadt mint én..

Köszi a választ!

és a sulival mi legyen?

2012. febr. 6. 19:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Probald lefogglalni magad, olvasasal , kutya nevelesevel vagy akkarmi masal, ami lefogglal !

Ameddig a fajdalom ennyhulni fog, ami tarthat par honnapokat is, par evet is

2012. febr. 6. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!