Mit csináljak, hogy jobb legyen?
Figyelt kérdés
Egy tanácstalan és elkeseredett fiatal lány vagyok. Nem régiben elhunyt a szerelmem, aki a legjobb barátom volt, teljesen váratlanul. Egyszerűen nem tudom még elhinni és nem tudom felfogni sem. Hihetetlenül hiányzik és már annyit sírtam, hogy iszonyúan fáj a szemem. Suliban voltam, de ott sem áll meg az élet. Persze egy kis időre eltudom terelni a gondolataimat, de tanulni nem tudok. Ha itthon maradnék tuti csak többet sírnék, így meg esélyes, hogy kapok rengeteg rossz jegyet. Napi 2-3 írásbeli felelet benne van a pakliban. Mit tehetnék, hogy jobb legyen? Nem sajnáló válaszokat várok, előre is köszönöm!2012. febr. 6. 19:19
1/3 anonim válasza:
szüleiddel beszélj erről. lehet, hogy rettenetesen hangzik, de szerintem egy pszichológus segíthet. nem azért, mert bajod van, hanem mert az ilyesmit egyedül mocsoknehéz megoldani, leküzdeni. sok sikert kívánok!
2/3 A kérdező kommentje:
Csak anyukám van, ő jobban kiakadt mint én..
Köszi a választ!
és a sulival mi legyen?
2012. febr. 6. 19:30
3/3 anonim válasza:
Probald lefogglalni magad, olvasasal , kutya nevelesevel vagy akkarmi masal, ami lefogglal !
Ameddig a fajdalom ennyhulni fog, ami tarthat par honnapokat is, par evet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!