Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell ezt csinálnia?

Miért kell ezt csinálnia?

Figyelt kérdés

A legjobb barátom mostanában állandóan mondogatja, hogy ő sokkal jobb pasi mint én.

Azt is sokszor szóba hozza, hogy a lány osztálytársaink neki sokszor mondják, hogy milyen jópasi, nekem viszont egyszer sem mondták.

2012. febr. 6. 12:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Képet azt nem küldök.

Ő tényleg jóképű én meg egy genetikai selejt vagyok. :(

2012. febr. 6. 12:53
 12/14 anonim ***** válasza:

lehet, hogy jóképű, viszont hülye mint a s*ggem. pár év múlva senkinek sem fog majd kelleni, ha ennyire retardált, jó külső ide, vagy oda. max a hasonló értelmi szintű lányok fognak futkosni utána.

megígéred nekem, hogy nem barátkozol vele többet? lehet, hogy nem is vagy annyira gáz, mint amilyennek érzed magad, csak az az idióta rombolta már le teljesen az önbizalmadat.

2012. febr. 6. 13:00
 13/14 anonim ***** válasza:
miben nyilvánul meg ez a "genetikai selejtség"? kérlek írj magadról.
2012. febr. 6. 13:01
 14/14 anonim ***** válasza:
A Jóisten megáldjon Kérdező, ne mártírkodj már itt:D Hagyd a francba azt a másik srácot. Tudom, helyette nincs más. De komolyan jobban esik, hogy van valaki melletted, aki folyton cseszeget és nem hagy érvényesülni, mint ha egyedül lennél és észre tudnád venni a lehetőségeket? Te magad is tudod a választ, nem? Akkor meg, mire vársz? Egyszer kérd meg, hogy ha lehet ne mondjon ilyeneket. Legközelebb ha elkezdi, akkor felállsz, és otthagyod. Vagy ha ez nem lehetséges (órán vagytok) akkor nem szólsz hozzá többet AKÁRMIT is csinál:) Soks sikert Neked! Önsajnálatot azonnal abbahagyni!!!!:)
2012. febr. 6. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!