Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A spanyoloknak mi a véleménye...

A spanyoloknak mi a véleménye a magyarokról?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 16:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

számukra mi egy kicsit túl csendesek,"besavanyodottak",stresszesek vagyunk.ők máshoz szoktak,de egyébként egy nagyon vendégszerető és intelligens!! népnek tartanak minket...ezt a spanyol barátaim mondták nekem és is meglepődtem mit értenek ezen..azt h.szerintük mi sokmindenben jártasak vagyunk és sokmindenhez értünk...és érdeklődőek vagyunk a világgal szemben

az ételeinket egy kicsit zsírosnak találják,(ők a rákhoz,olivához,halakhoz,baromfihoz szoktak)de a zenénket nagyon szeretik..:)pl.mulatóst..azzal tudnak azonosulni:)

2009. jún. 1. 16:21
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
'56-ban egyedül Franco küldött volna 100.000 önkéntes katonát a segítségünkre, de az USA nem engedte... szerintem szeretik a magyarokat
2009. jún. 1. 16:44
 3/11 anonim válasza:
100%

Hááát elég vegyes, valóban kcisit hidegnek tartanak minket de a Baszk földi spanyolok esetenként hidegebbek mint mi :D. Egy lektorom mesélte hogy sok spanyol alig tud vmit a magyarokról és az egyetlen amit ismernek egy mondás ami magyarul ennyi hogy: Olyan vagy mint egy magyar. nah ezt általában a koszos rendetlen ápolatlan emberekre mondják, ami több szempontból si röhejes mert sokkal tisztább nép vagyunk :D.

Elég vegyesek a véleményeik de igazán nekem még senki se mesélte vmi rossz élményét itt magyarországon a magyar emberekkel általában kedveltek minket. Lektoromnak nehéz volt megérte miért is számítanak nekünk annyira a jegyek a suliban, mert őket nem annyira érdekelte, csak volt.

2009. aug. 3. 17:50
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Nekem van félig spanyol-félig magyar és egy félig katalán-félig magyar haverom. Ők azt mondják, hogy cigányoknak tartanak minket. Persze kedvesen beszélnek mindenkivel, de alapból úgy gondolnak ránk, mint mi a cigányokra.

Haveromnak 2 élménye is volt ezzel kapcsolatban:

Mondta, hogy félig magyar, erre a spanyol: Tényleg ? Egyáltalán nem látni az arcodon!

Másik:

Úgyanígy, 2 csaj, akik nem tudták, hogy a haverom beszél spanyolul, a háta mögött:

-Egy szőke magyar? Hogy mik vannak!

-Szerintem csak festi

2009. okt. 23. 19:06
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Előzőnek: nem láttak még cigányt vagy mit? Azoknak fosbarna bőrük van és ahogy viselkednek...
2009. nov. 6. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
19:06 vagyok: Tudják, hogy a cigányoknak milyen a bőre, azt nem tudják, hogy a magyarok fehérek. Ha megkérdezel egy spanyolt, hogy szerinte hol van a cigányok genetikai őshazája, 10-ből 9 ember Közép-Európát fogja mondani, azon belül is Magyarországot, jobb esetben Romániát.
2009. nov. 6. 19:52
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
kik azok a magyarok? kommunizmus van? ...stb időnként majd elájultam olyan hülyeségeket kérdeztek
2009. dec. 25. 20:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó, a spanyolok elég tontók, de Puskás Öcsi egyből beugrik nekik

:-)

2010. máj. 29. 00:37
 9/11 anonim ***** válasza:
30%
Arról beszélhetnénk, hogy melyik a két nép közül a cigány...szerintem inkább ők. Amúgy lenéznek minket, a kelet-európai nőkről megvan a véleményük. A rossz vélemény oka, hogy a románok kint lopnak és sokszor azonosítanak minket velük, lehet ez az egyik oka annak, hogy cigánynak néznek minket. Amúgy szerintem hűvösek és olykor elég unalmasak. Azért mert sokszor hangosan beszélnek, nem jeleti azt, hogy szenvedélyes nemzet lenne. Bari szőrösek és sok pasinak ez a ronda fekete szőr fehér bőrrel kombinált, hát nem valami gusztusos...fújjjj
2010. máj. 31. 01:53
 10/11 anonim ***** válasza:
82%

Azért nem kell általánosítani nekünk sem, elég sokféle népség lakik ott. A baszkok pl. kiköpött olyanok, mint mi.

Rokon nép -nemhiába, és az egyik legősibb európában.

A spanyol nők csinosak és igényesek. (és egytől egyig ribancok)

:-)

2010. máj. 31. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!