Mi alapján választanak az öngyilkosok módszert?
Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 12:18
11/16 anonim válasza:
Nehogy azt válaszd! Ha átmegy rajtad egy 300 tonnás jármű ami acélból van szerinted az nem olyan fájdalmas, hogy kínodban össze sz*rnád magad?
12/16 anonim válasza:
És szerinted a túlvilágon mit fogsz kapni, hogy tönkre tetted a mozdonyvezető életét? Szerinted a mennybe jutsz?? Mert szerintem nem.
13/16 anonim válasza:
Szerintem az öngyilkosság egy borzalmas dolog, de ha már egyszer megteszi valaki, tényleg a vonat elé ugrás a legbiztosabb és legnormálisabb megoldás. Én a fájdalomtól egyáltalán nem félek. A gyógyszert és az akasztást a gyávák módszerének tartom, a mozdonyvezető lelkivilága meg nem érdekel. Neki különben is beletartozik a munkakörébe az, hogy bírnia kell az ilyesmit. Szerintem mindenki a Mennyországba jut, aki a vonat elé ugrik.
14/16 anonim válasza:
Nem! Mindenki a pokolra jut aki öngyilkos lesz!
15/16 anonim válasza:
#14.
Csak szeretnéd. Egyébként meg a keresztény vallás szerint hivatalosan az jut a pokolra, aki nem bánta meg még életében a bűneit.
16/16 anonim válasza:
Rendben. De a vonat elé ugrás az azért mégis túl durva és iszonyat fájdalmas lehet. Vannak más módszerek is. De egyszer úgy is meghal az ember! Nem kell tenni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!