Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi alapján választanak az...

Mi alapján választanak az öngyilkosok módszert?

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 12:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nehogy azt válaszd! Ha átmegy rajtad egy 300 tonnás jármű ami acélból van szerinted az nem olyan fájdalmas, hogy kínodban össze sz*rnád magad?
2019. okt. 26. 09:41
 12/16 anonim ***** válasza:
És szerinted a túlvilágon mit fogsz kapni, hogy tönkre tetted a mozdonyvezető életét? Szerinted a mennybe jutsz?? Mert szerintem nem.
2019. okt. 27. 08:20
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az öngyilkosság egy borzalmas dolog, de ha már egyszer megteszi valaki, tényleg a vonat elé ugrás a legbiztosabb és legnormálisabb megoldás. Én a fájdalomtól egyáltalán nem félek. A gyógyszert és az akasztást a gyávák módszerének tartom, a mozdonyvezető lelkivilága meg nem érdekel. Neki különben is beletartozik a munkakörébe az, hogy bírnia kell az ilyesmit. Szerintem mindenki a Mennyországba jut, aki a vonat elé ugrik.
2021. júl. 19. 16:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem! Mindenki a pokolra jut aki öngyilkos lesz!
2021. júl. 23. 10:21
 15/16 anonim ***** válasza:

#14.

Csak szeretnéd. Egyébként meg a keresztény vallás szerint hivatalosan az jut a pokolra, aki nem bánta meg még életében a bűneit.

2021. júl. 23. 15:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Rendben. De a vonat elé ugrás az azért mégis túl durva és iszonyat fájdalmas lehet. Vannak más módszerek is. De egyszer úgy is meghal az ember! Nem kell tenni érte.
2021. júl. 23. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!