Mi alapján választanak az öngyilkosok módszert?
Vagy az ,hogy mennyire fájdalommentes (pl begyógyszerezés), vagy hogy mennyire gyors (leugrás, érelvágás).
Illetve vannak azok a gerinctelen emberek, akik a saját problémájukat másokra akarják zúdítani, ilyen formán kiugranak egy kocsi elé. Persze, az ember meghalt, csak a sofőr éli le úgy az életét, hogy bár nem ő volt a hibás, de mégis halálra gázol vkit.
Felüljáróról tehervonat elé ugrani és körömnyi darabokra szétcsapatni magad nem épp szép halál.
Ehhez képest egy laza inzulin injekció után szépen kómába esni és meghalni...
Ha nincs nagyon becsavarodva az ember akkor tud tervezgetni, pl én h majd jól felrobbantom magam és minden cuccomat h semmimet se tudjék meggyalázni.
Amikor annyira beszűkül h tesz is vmit akkor már inkább ahogy esik úgy puffan módszerrel(hopp a 10. emeletről :D), én a zuhanycsővel fojtogattam magamat, de az talán csak hiszti volt.
A csajok akik kocsiban csináltak mérgesgázt azok mondjuk elég sok előkészületet tettek. Tehát van aki felindulásból, van aki meg nagyokat tervezgetve csinálja.
Véletlenszerű h mit választ, egy már ismert mémet(pl az akasztás módszeréről még a gyerekek is hallanak), vagy akár kreatív módon az elérhető eszközök alapján kitalál vmit.
Sok mindentől függ.
A nőkre inkább jellemző az, aminél nem csinál nagy felfordulást maga körül, tehát pl. gyógyszer.
Persze, attól is függ a módszer, hogy valóban meg akarja-e tenni vagy figyelemfelhívás, hiszen vonat elé nem ugrik az ember figyelemfelhívásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!