Szerintetek is szanalmas, hogy valaki mindezek ellenere nyalizik masoknak?
Egy regi baratnom par eve elkoltozott egy nagyvarosba (en meg egy evet voltam a suliban egyedul). Egy ideig tartottuk a kapcsolatot, de aztan megszakadt. O nem keresett.
Az iskolaban allandoan cikiztek minket, megalaztak, csufoltak, volt hogy fizikailag is bantottak (fiuk, ki voltunk rekesztve..
Azt vettem eszre, hogy egy csomo volt osztalytarsunkat (lanyokat) (akiket 'mellesleg' utaltunk az elobbiek miatt, es mindennap szenvedtunk miattuk) bejelolt facebook-on, es a kepeikhez odakommentalta, hogy hjajj de szepek, ott dicsergette oket, meg tetszikelte a fotoikat. (tipikus tukorbenpozolos kepek, -neki is vannak ilyenek...) Csak azt tudom elkepzelni, hogy azert csinalta ezt, hogy az oveit is like-oljak, kommenteljek...
Te Atya Úristen ! Jajjj-jajj-jajj ! Egek,hova lettünk !
Hány éves vagy,Tóbiás,12 ?! Látom a fészbúk körül forog a gyatra életed....agyilag sem lehetsz több12-nél,ha 19 is vagy...
Azért nyomok Neked egy LÁJKOT,hogy örülj !
Nézd, ha neki fontosabbak azok, akik anno kirekesztették és csúfolták, hát az legyen az ő baja.
Mellesleg az igazság az, hogy az emberek sokat változnak, mire felnőnek és nagyon gyakori, hogy akik általános suliban csúfoltak, idióták voltak, azok felnőttként megbánják a hülyeségeiket és jó barátságba kerülhetnek azokkal, akiket régen nem kedveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!