Szerintetek is gáz, és szánalmas ha egy 9 éves pl . teherbe esik? . -. -"
de megjöhet extrém esetben!
amúgy az a kérdés amit olvastál kérdező, sajnszos h fake volt
De bizony, szélsőséges esetben teherbe eshet, volt is rá példa!
Matisz papára ha emlékeztek, ott a kiscsaj 11 éves volt, amikor a 17 éves srác teherbe ejtette.
Az itteni kérdés fake lehetett (gondolom én, nem olvastam), de sajnos előfordult már ilyen. Nem is olyan iszonyú ritka, hogy valaki már 9-10 évesen menstruál.
Amit én tudok sztori, ott a kislány 9 az fiú 12 éves volt,mikor teherbe ejtette a lányt.
Na most szánalmasnak szánalmas, szerintem inkább elszomorító, ők még gyerekek. Nem felelőtlen kamaszok, hanem kisgyerekek. Fogalmuk sincs a tetteik következményeiről. Az adott kislány például otthon nem mert szólni, csak későn derült ki, hogy baj van.
Szóval én inkább sajnálatosnak és elszomorítónak gondolom, hogy fogalmuk sincs sem a menstruációról, sem a peteérésről az olyan korú lányoknak, akik már könnyen lehet, hogy menstruálnak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!