Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz, és szánalm...

Szerintetek is gáz, és szánalmas ha egy 9 éves pl . teherbe esik? . -. -"

Figyelt kérdés
Nem én vagyok a példa..xD ne értsétek félre,de néhány kérdésben nagyon ciki dolgokat kérdeznek.. többek között láttam olyat hogy 9 éves teherbe esett és nem mondja el az anyjának pl..elég gáz szerintem..szerintetek?..
2011. dec. 31. 12:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
12:23: Matisz nagypapa és ez tökre más. 11 évesen már megjöhetett neki, úgy tanultam bioszból, hogy 11-14 év között jön meg a nőknek, de lehet, hogy a tanárunk volt a hülye.
2011. dec. 31. 12:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Rekord az az, hogy 8 évesen esett teherbe és 9 évesen anya volt! És az hogy gáz? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
2011. dec. 31. 12:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem a tanár volt a hülye, de ő általánosít

[link]

De nem ő a rekordos!

2011. dec. 31. 12:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Tiétek a győzelem. :D
2011. dec. 31. 12:34
 15/19 anonim ***** válasza:

Ahogy haladunk előre a korral én úgy veszem észre a lányoknak egyre hamarabb jön meg.

Persze nem is azt mondom, hogy ez az általános dolog, hogy megjön 10 évesen, de nem olyan ritka ez.

A nagymamámnak, aki 70 éves 11 évesen jött meg először.

2011. dec. 31. 12:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Az embernél azért tolódott ki ez az időszak, mert volt rá lehetősége, ugyanis 18 évesen még lehet gyerek az ember, sok tízezer évvel ezelőtt 18 év már középkorúnak számított.
2011. dec. 31. 12:37
 17/19 anonim válasza:
cigányoknál bevett szokás, ezért szaporodnak ilyen gyorsan a kis mocskok.
2011. dec. 31. 12:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem is 9 évesen jött meg, szóval biológiailag akár teherbe is eshettem volna már akkor. Viszont nekem volt annyi eszem, hogy a menstruáció nem egyenlő azzal, hogy most már nagylány vagyok, és szexelhetek. Az ilyen kislányokat sajnálom, hiszen a szülők felelőssége felvilágosítani, és belé nevelni, hogy nem szexelünk ilyen korán.

20/L

2011. dec. 31. 13:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Botrányos! Hiszen csak egy gyerek!

A szüleit is, meg aki felcsinálta, megerőszakolta, azt is meg kéne büntetni keményen!

2011. dec. 31. 15:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!