Erre én is jelentkezhetnék 16 évesen?
Egy pályázat.Ha írnék a jövőbeli terveimről,bemutatnám a kedvenc újságom,na meg persze mellékelnék egy önéletrajzot,lenne esélyem nyerni?
"Az Ifjúsági Sajtódíjat 1997 óta évente egy fiatal újságíró, egy ígéretes tehetség kaphatja meg, már megjelent írásai, publikációi alapján. A díjra életrajzzal, írásokkal lehet pályázni, de mások is ajánlhatnak fiatal tehetséges újságírót a kuratórium figyelmébe."
Innen vettem, de számtalan cikket találsz a neten erről, csak használd a guglit:
Amennyiben már vannak publikált cikkeid és végzett, pályakezdő újságíró vagy, minden esélyed megvan a nyerésre. Ha nem, akkor nem felelsz meg a pályázati feltételeknek.
Tudok szöveget értelmezni.
Az IQ-szintem sem alacsony,ez szerintem abból is látszik,hogy sokótokkal ellentétben én tudok helyesen írni.Ha majd egyszer megnyerem ezt a díjat,akkor fogok nektek írni egy kommentet...:)
okcső mindenkinek ;)
Légy kedves, jelöld meg a helyesírási hibáimat.
Tudod, veled ellentétben mi meg tudunk szöveget értelmezni, azért ez is valami, nem?
Ezt a kommentemet is kiszedeted? Akkor nagyon zavar az igazság, drágám, jól beletrafálhattam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!